Når fodbold skal være sjovt

FCM Ulvecup afholdes en lørdag eller søndag i foråret og efteråret og er for U8-, U9- og U10 drenge og piger og handler først og fremmest om at spille en masse fodbold, møde andre hold samt om at have det sjovt. 

Alle klubber har mulighed for at tilmelde så mange hold, som man ønsker i hver række og på hvert niveau. Det er i den forbindelse vigtigt at pointere, at FCM Ulvecup altså er for hold på alle niveauer, og altså IKKE er nogen eliteturnering, hvor kun de dygtigste hold kan deltage. Vi tilstræber at oprette A/B og B/C-rækker i hver årgang, således at holdene bliver matchet på deres eget niveau, men vi kan også blive nødsaget til at slå rækker sammen. Det er alene antallet af tilmeldinger, som afgør dette.

FCM Ulvecup er under alle omstændigheder først og fremmest tænkt som en FED oplevelse, som man som træner får muligheden for at give spillerne på sit hold. FCM Klubsamarbejdet ønsker, at glæden og legen med bolden skal være i centrum, og der vil derfor heller ikke blive kåret nogen vindere. Dette betyder også, at alle spillere, der deltager i FCM Ulvecup, får det samme med hjem, uanset om man bliver nr. 1 eller sidst i rækken. Der er altså med FCM Ulvecup basis for en hyggedag for alle drenge- og pigespillere i afdelingen i de respektive klubber.

Det får man ud af at deltage i FCM Ulvecup
• Alle får en god fodboldoplevelse via en masse sjove og lærerige kampe.
• Alle får mulighed for at prøve sig selv af i den spændende ”straffesparkskonkurrence-turnering”.
• Alle deltagere får en medalje.
• Alle deltagere får en billetkode til en kamp på MCH Arena, samt muligheden for i pausen at gå rundt om banen og vinke til alle tilskuere på stadion.
• Alle deltagere får et diplom for deltagelse i FCM Ulvecup.
• Der vil også være masser af udenoms aktiviteter for både voksne og børn.