FCM med tre ATK+ centre

ATK+ center er et ekstra og elitært træningsforløb for de dygtigste U10-U12 spillere i FCMs samarbejds- og partnerklubber.

Hvad er et ATK+ center?

ATK+ center er et ekstra og elitært træningsforløb for de dygtigste spillere i U10-U12.

ATK+ center er et projekt i samarbejde med DBU, og har dermed store krav til trænernes kompetencer samt løbende kvalitetstjek af træningen af DBU.

Der trænes op til 40 gange pr. skoleår. ATK+ center giver de dygtigste spillere mulighed for en øget træningsmængde og matchning.

Under et forløb på ATK+ center fortsætter spilleren med at spille i sin egen lokale klub.

Hvem udvælger spillere til ATK+ center?

Spillerens egen klubtræner kan ikke indstille spillere direkte til et ATK+ center.

Spillerne på ATK+ center er udelukkende udtaget af FC Midtjylland og som oftest vil det ske i forbindelse med deltagelse på FCM Fodboldskole i FCM Klubsamarbejds-regi, hvortil det dog er spillerens egen klub eller træner, som indstiller spilleren.

Spillere kan komme i betragtning til ATK+ center, hvis der udvises særlige forudsætninger på FCM Fodboldskolen eller til kampe for egen klub.

Hvordan ser et forløb på ATK+ center ud?

En spiller på ATK+ center har en garantiperiode på 12 måneder. Når forløbet for henholdsvis U10- og U11-årgangene er ved at være slut skal spillerne af deres respektive klubber eller klubtrænere igen tilmeldes FCM Fodboldskole i FCM Klubsamarbejdet, for at have chancen for at få forlænget sit forløb med yderligere 12 måneder.

Bliver en spiller en del af et ATK+ center midt i en halvsæson har spilleren en garantiperiode på løbende halvår plus 12 måneder.