Områdetræning for U7-U9 drenge

Alle, der spiller i en FCM samarbejdsklub, kan tilmelde sig FCM Minilicenstræning, hvis bare lysten og glæden for fodbold er der...

I FCM Minilicenstræningen træner man hos flere af områdets FCM samarbejdsklubber. Fælles for alle deltagere er, at man her får yderligere mulighed for at udvikle sig til at blive en endnu bedre fodboldspiller, mens der også er stor fokus på glæden og legen ved fodbold.

FCM Minilicenstræningen varetages af en FCM Minilicenstræner samt flere andre dygtige trænere fra området.

TILMELDING
Der er pt. egentligt lukket for tilmelding, men kan din søn bare slet ikke undvære at være en del af FCM Minilicenstræning, så send en mail til LDH@fcm.dk, så må vi se, om ikke han alligevel kan komme til at blive en del af træningen.

Tilmelder man sig FCM Minilicenstræning, betaler man et kontingent for at deltage. I kontingentet er foruden de mange FCM Minilicenstræninger inkluderet strømper, shorts, t-shirt, en fodbold, materialer/faciliteter stillet til rådighed for FCM Minilicenstræningen, fordelagtig rabataftale på supplerende køb af træningstøj samt et sæsonkort til CC Contractor Tribunen ved FCMs hjemmekampe på MCH Arena m.m.