Nyt fra sæson 2022/2023

Alle drenge fra årgang 2010, der spiller i en FCM samarbejdsklub, kan tilmelde sig FCM U13 licenstræning, hvis bare lysten og glæden for fodbold er der...

Tilmelding skal ske senest onsdag den 1. juni 2022, hvorefter chancen for at tilmelde sig er forpasset.

FCM U13 licenstræningen er noget, som mange spillere og forældre har ønsket gennem flere år - ganske simpelt fordi drengene ikke kan overskue at skulle undvære den ugentlige træning i FCM Klubsamarbejdets regi, som mange på denne alder måske har haft i 1 - 2 - eller 3 år.

Nu har vi så efterkommet ønsket ved at oprette FCM U13 licenstræning ét sted i regionen. Det er dog muligt for alle drenge fra årgang 2010 i FCMs samarbejdsklubber at tilmelde sig - uanset hvor i regionen man kommer fra. Nogen vil få lidt længere til træningen end andre, men alle vil til gengæld få muligheden for at få et år mere i FCM-licenstræningen.

Konceptet omkring træningen er det samme, som man kender fra de yngre årgange, men når det handler om U13-årgangen, vil vi også tage disse spillere med til et fodboldstævne i efteråret/vinterperioden. Der bliver egenbetaling for dette.

Træningen kommer til at foregå om fredagen og vil rent praktisk foregå sammen med U12-årgangen i område 4.

I boksene nedenfor kan du dels se træningstider og -steder og dels hvordan man tilmelder sin søn.