Få rabat og støt din lokale klub

Tænk sig at få en rabat på et produkt, og samtidig så ryger der en økonomisk gevinst til den lokale klub, som du støtter.

Det er præcis, hvad der sker, når du bruger en rabatkode fra Fordelsklubben. Når du udfylder felterne nedenfor, så tilmelder du dig ganske gratis Fordelsklubben. Herefter kan du altid logge ind øverst i højre hjørne af hjemmesiden og finde de forskellige rabataftaler, hvor der løbende vil komme flere til. Så hold øje med aftalerne, træk en eller flere rabatkoder, få en rabat og støt din lokale klub 😊

Hvis du allerede har tilmeldt dig, allerede er oprettet som træner/leder på vores hjemmeside eller er tilmeldt Forældreuniverset, skal du logge ind oppe i højre hjørne for at komme ind i Fordelsklubben.

Nedenfor kan du se nogle af de rabataftaler, der allerede findes i Fordelsklubben – og der er flere på vej.

Få rabat på entre til WOW PARK

Kunne du tænke dig en dag med masser af sjove oplevelser med venner, familie eller holdkammerater, så bør du besøge WOW PARK.

Du sparer op til 70 kr. på en dagsbillet og støtter samtidig din lokale klub med 20 kr.

25% rabat hos Ecooking

Sammen med Ecooking tilbyder vi 25% rabat på alle produkter, og derudover går 10% af din ordre tilbage til din lokale samarbejdsklub.

Ecooking er en dansk virksomhed, der producerer økovenlige hudplejeprodukter i luksusklassen med fokus på effekt og kvalitet.

Billetter til FCM-kampe til kr. 75

Til udvalgte FC Midtjylland-kampe på MCH Arena kan medlemmer af vores samarbejdsklubber og Fordelsklubben købe billetter til kun 75 kr.

Når du køber en billet, går der endda 25 kr. tilbage i støtte til din lokale klub.