Giv en time eller to til fællesskabet

Vil du være med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne fra hele den midt- og vestjyske region?

Som enhver anden forening har FCM Klubsamarbejdet også brug for masser af frivillige, der vil være med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne fra hele den midt- og vestjyske region.

Vi har allerede et stort korps af frivillige, som yder en KÆMPE indsats for FCM Klubsamarbejdet ved at være tæt på hver eneste FCM samarbejdsklub samt et hav af frivillige trænere, som via specielt FCM-licenstræningen eller FCM Pigelicenstræningen hver eneste uge er med til at dygtiggøre op imod 550 fodboldspillere fra regionens mange samarbejdsklubber.

I FCM Klubsamarbejdet arbejder vi dog kontinuerligt på at komme endnu TÆTTERE PÅ medlemmerne og de frivillige i FCM samarbejdsklubberne og i den forbindelse er der brug for endnu flere frivillige kræfter, der vil være med i det allerede store FÆLLESSKAB som FCM Klubsamarbejdet er.

Så kan du give en time eller to til andre og vil du gerne være en del af FÆLLESSKABET og indgå i et frivilligt-team, hvor du ikke nødvendigvis behøver at være med hver eneste gang, så tjek opgaverne nedenfor ud, og se om det er noget for dig.

Er det noget for dig, så udfyld formularen nederst på siden, og du vil blive kontaktet af FCM Klubsamarbejdet. Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Målaktier i loungen

Hvornår: På kampdage på MCH Arena
Hvor lang tid: 2,5 time før kampstart
Kort om opgaven: Stå i den ene ende af loungen, og kontakt gæster ift. donationer til Målaktier - donationerne går til en lokal FCM samarbejdsklub, FCM SAMFUND Julegave og FCM Klubsamarbejdet. Når kampen går i gang pakker man ned, og man kan derefter se kampen fra Handelsbanken-tribunen.

Målaktier ved indgange

Hvornår: På kampdage på MCH Arena
Hvor lang tid: 1,5 time før kampstart
Kort om opgaven: Stå ved indgangene, og kontakt gæster ift. donationer til Målaktier - donationerne går til en lokal FCM samarbejdsklub, FCM SAMFUND Julegave og FCM Klubsamarbejdet. Når kampen går i gang pakker man ned, og man kan derefter se kampen fra CC-tribunen.

Koordinator for løbende arrangementer med unge spillere i FCM Klubsamarbejdet på kampdage

Hvornår: Løbende og på kampdage på MCH Arena
Hvor lang tid: På kampdage: 2 timer før kampstart
Kort om opgaven: Stå for at udarbejde et program, som bringer FCM-licensspillere, FCM Pigelicensspillere og TOPcenter-spillere tættere på FC Midtjylland, samt udførelsen heraf (fx møde spillere, fanklub, fanzone etc.). Når kampen går i gang, ser man kampen fra CC-tribunen.

Medhjælper for løbende arrangementer med unge spillere i FCM Klubsamarbejdet på kampdage

Hvornår: På kampdage på MCH Arena
Hvor lang tid: 2 timer før kampstart
Kort om opgaven: Medvirke til at lave et program, som bringer FCM-licensspillere, FCM Pigelicensspillere og TOPcenter-spillere tættere på FC Midtjylland, samt udførelsen heraf (fx møde spillere, fanklub, fanzone etc.). Når kampen går i gang, ser man kampen fra CC-tribunen.

Medhjælper til sær-arrangementer på kampdage

Hvornår: På kampdage på MCH Arena
Hvor lang tid: 1 time før kampstart
Kort om opgaven: Vært for special-inviterede grupper før og under kampen, samt evt. præsentation af grupperne i pausen af kampen. Kampen ses sammen med den inviterede gruppe.

Trænerassistent i FCM-licenstræning

Hvornår: Hver fredag
Hvor lang tid: 2-3 timer
Kort om opgaven: Hver fredag tilbydes FCM-licenstræning i hvert af FCM Klubsamarbejdets områder. Du skal derfor have lyst og tid til at udvikle unge fodboldspillere. FCM Klubsamarbejdet tilbyder en tøjpakke, træneruddannelse og et sæsonkort til MCH Arena.

Tag fotos til diverse arrangementer

Hvornår: Udvalgte dage
Hvor lang tid: 2-6 timer
Kort om opgaven: Nogle gange afholder vi arrangementer, hvor vi godt kunne tænke os en fotograf (eller en, der gerne vil øve sig) til at tage billeder til brug på hjemmeside, facebook etc. Det kunne f.eks. være FCM Ulvecup, FCM Fodboldskole, FCM Pigefodboldskole etc.

Lav video til diverse arrangementer

Hvornår: Udvalgte dage
Hvor lang tid: 2-6 timer
Kort om opgaven: Nogle gange afholder vi arrangementer, hvor vi godt kunne tænke os en fotograf (eller en, der gerne vil øve sig) til at tage video til brug på hjemmeside, facebook, reklamevideoer etc. Det kunne f.eks. være FCM Ulvecup, FCM Fodboldskole, FCM Pigefodboldskole etc.