Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for køb af ydelser på nærværende hjemmeside. For at købe ydelser skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som FCM Klubsamarbejdet accepterer.

FCM Klubsamarbejdets CVR-nummer er 36314788.

Når du køber ydelser på www.fcmklubsamarbejdet.dk, accepterer du samtidigt disse handelsbetingelser, og du er derfor forpligtet til at gennemgå betingelserne grundigt, inden du bestiller ydelser på www.fcmklubsamarbejdet.dk.

Bindende aftale
Når du har bekræftet din tilmelding på www.fcmklubsamarbejdet.dk vil du automatisk modtage en e-mail, hvor det fremgår, hvilken ydelse du er tilmeldt. Tilmeldingen er bindende, og du kan som udgangspunkt ikke ændre eller få pengene tilbage for en tilmelding.

Priser
Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms.

Betaling
Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard, American Express, JBC. Beløbet trækkes få dage efter tilmeldingen er gennemført, hvis der er tale om en betalt tilmelding. Hvis der ikke er dækning på dit betalingskort, forbeholder FCM Klubsamarbejdet sig ret til at annullere din ordre. Hvis dette skulle ske, vil du blive informeret herom.

Ændring af tilmelding
Tilmelding til vores aktiviteter er bindende. Ønsker du af ekstraordinære årsager at ændre en tilmelding, kan du kontakte os nedenfor med din forespørgsel:

FCM Klubsamarbejdet
Kaj Zartows Vej 5
7400 Herning
Tlf. +45 96 27 10 40
klubsamarbejdet@fcm.dk

Forbehold
FCM Klubsamarbejdet tager forbehold for pris- og tekstfejl, tekniske fejl, udsolgte aktiviteter og force majeure.