Få indflydelse på DIT klubsamarbejde

Både områdemøder og repræsentantskabsmøde er man forpligtet til at møde op til i FCM Klubsamarbejdet.

OMRÅDEMØDER
I foråret og i efteråret afholder FCM Klubsamarbejdet områdemøder i hver af de 6 områder som FCM Klubsamarbejdet pt. er inddelt i.

I foråret fortæller FCM Klubsamarbejdet om programmet i den kommende sæson og fortæller nærmere om de mange tilbud til klubberne.

I efteråret evaluerer man sæsonen der er gået, og får ris, ros og ideer til videreudvikling af aktiviteter i samarbejdet på bordet. Samtidigt ser man lidt frem mod det kommende år i FCM Klubsamarbejdet ud fra klubbernes ønsker og kommentarer til de forskellige arrangementer.

Klubbernes repræsentanter skal deltage på disse møder som en af de få forpligtelser i FCM Klubsamarbejdet.

REPRÆSENTANTSKABSMØDE
FCM Klubsamarbejdet afholder repræsentantskabsmøde en gang om året. Mødet afholdes i efteråret og almindeligvis i forbindelse med en hjemmekamp hos FC Midtjylland.

Dette er klubbernes generalforsamling og stedet hvor der vælges medlemmer til Fodboldudvalget for FCM Klubsamarbejdet samt hvor dette udvalg og FCM Klubsamarbejdet orienterer om året der er gået. Ligeledes uddeles der også diverse priser og hæder til enkeltpersoner og FCM samarbejdsklubber i forbindelse med repræsentantskabsmødet.

Klubberne modtager indbydelsen til repræsentantskabsmødet ca. en måned før afholdelse.