Med AL-Bank som hovedsponsor inviterede Tjørring IF og FCM Klubsamarbejdet ind til fodboldfest på en søndag, hvor vejret for en gangs skyld levede op til årstiden med dejligt april-vejr.

Hele 144 pige- og drengehold i årgangene U8 til U10 fordelt ud på 25 baner havde valgt at deltage i fodboldfesten, hvor der ikke blev fokuseret på resultater, men derimod sat fokus på oplevelsen og fællesskabet omkring legen med den runde bold.

De rekordmange hold blev suppleret af trænere, forældre, søskende m.v., og tilsammen sørgede de mange mennesker for en glad og positiv stemning overalt på fodboldanlægget.

Alle spillere modtog medaljer og diplomer, og rigtig mange kunne også drage hjemad med en autograf fra Lupus i tasken.

I fanzonen midt på fodboldanlægget viste Freestyle Mikkel prøver på sine boldkunst-evner, samtidig med at hovedsponsoren AL Bank viste flaget med konkurrence, fodbolddart og kaffe til forældrene og meget andet.

Kenneth Halberg fra Tjørring IF og Jesper Sigen fra FCM Klubsamarbejdet stod i spidsen for stævnet. Sammen med hjælpere fra både værtsklubben og klubsamarbejdet kunne de ud på eftermiddagen lade roen sænke sig over fodboldanlægget, og alle involverede kunne puste ud ovenpå en hektisk, positiv og vellykket FCM Ulvecup.

”Næste udgave en FCM Ulvecup finder sted i efteråret 2024”, fortæller Jesper Sigen, ”så hold øje med FCM Klubsamarbejdets hjemmeside, hvor tid og sted vil blive offentliggjort”.

FCM Klubsamarbejdet vil gerne takke værtsklubben Tjørring IF for lån af baner, mål og frivillige.

 

Se flere billeder fra dagen på FCM Klubsamarbejdets Facebookside og Instagram.

Facebookside: https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet

Instagram: https://www.instagram.com/klubsam/