Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på hyppigt stillede spørgsmål til FCM Teknikmærke.
Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på nedenfor, kan du kontakte os.

Hvordan får man sit FCM Teknikmærke?

Når en spiller har aflagt prøve i alle de tekniske discipliner og bestået dem alle omkring det pågældende mærke, skal de to dommere/trænere/voksne udfylde registreringsarket med alle de efterspurgte oplysninger.

Herefter bedes registreringsarket mailes til koordinator for FCM Klubsamarbejdet, Lasse Dahl-Hansen, på LDH@fcm.dk ligesom man bedes indbetale kr. 125,- til FCM Klubsamarbejdet på Mobilepay 35246.

Man vil herefter modtage sit FCM Teknikmærke indeholdende et diplom samt specialfremstillet FCM Teknikmærkenøglering og t-shirt, som synlige beviser for de opnåede resultater, og så vil man komme til at fremgå på meritlisten her på sitet.

Skal mærkerne tages i rækkefølgen bronze-sølv-guld, eller kan man eksempelvis starte med guldmærket, hvis niveauet er dertil?

Mange vil begynde med som ung at tage bronzemærket, og herefter arbejder man sig videre gennem systemet.

Man kan dog, hvis niveauet er til det, sagtens starte med enten sølv eller guldmærket. Man skal dog have taget guldmærket, før man kan tage ulvemærket.

Ideen er ikke at sælge FCM Teknikmærker for at tjene penge, men at starte et koncept, der skal motivere drengene/pigerne til at dygtiggøre sig, og det gøres bedst ud fra de forudsætninger man har, og ikke ved at starte på hverken et for højt eller for lavt niveau.

Hvis en spiller tager bronzemærket og halvdelen af resultaterne er til sølv. Kan spilleren så nøjes med at tage den sidste halvdel af øvelserne for at få sølv, eller skal man starte forfra?

Man kan ikke gemme en god øvelse til næste mærke. Når den enkelte spiller har bestået et FCM Teknikmærke, vaskes tavlen ren og man starter forfra igen.

Bemærk i den forbindelse også, at den enkelte spiller kun har 6 måneder til at bestå et FCM Teknikmærke. Formår man ikke dette, skal man bestå alle prøverne forfra.