En perfekt sommeroplevelse for alle i klubben

Fodboldspillerne på FC Midtjyllands Superligamandskab er populære, når de optræder i vante omgivelser på MCH Arena. Men FCMerne er også velkomne gæster, når de bevæger sig rundt i landet. Sådan er det i Superligaen, og sådan er det, når klubben drager på sin traditionelle sommerturne hos udvalgte FCM samarbejdsklubber.

Igennem årene har FC Midtjylland således deltaget i et hav af arrangementer rundt omkring i Ulveland, hvor der traditionelt findes to slags sommerkampsarrangementer, man kan få arrangeret i den lokale klub:

  1. En træningskamp mellem FC Midtjylland og en anden eliteklub spilles på et lokalt stadion. I forbindelse med kampen laves der autografskrivning og der gives evt. et oplæg til sponsorer, trænere eller andre lokalt inviterede m.m.
  2. En regulær sommerkampsdag foregår således, at Superligaspillerne træner 1 time med samarbejdsklubbens ungdomsspillere, der skrives autografer, der gives evt. et oplæg til sponsorer, trænere eller andre lokalt inviterede, der sælges merchandise, der spilles en showkamp mellem FC Midtjylland og det lokale seniorhold i samarbejdsklubben, der er efter kampen fælles spisning for de to hold, etc.

Arrangementerne afvikles fortrinsvist hos klubber, som afholder jubilæum eller lignende, og alt efter hvilket arrangement man kunne ønske sig til sin samarbejdsklub, så er der nogle krav og betingelser, som man I klubben skal kunne leve op til. Disse kan rekvireres hos eventkoordinatorelev for FCM Klubsamarbejdet, Victoria Bojsen, på vbo@fcm.dk.

Ønsker man at afholde et sommerkampsarrangement, er det noget man søger om at få lov til. Ansøgningen skal senest være FCM Klubsamarbejdet i hænde ved udgangen af året inden selve sommerkampsarrangementet ønskes, og ansøgningen sendes til ovenstående mailadresse.