Det hjælper at støtte med en Målaktie

Tre kampe og syv mål blev scoret i denne periodes målpræmietrækning, som udløste gevinster til Preben Madsen, Klaus Kragelund Andersen, Jesper Levring og Kenneth Jesper Andersen.

Der resterer nu kun tre kampe i 2019, før vi går på vinterpause, og med seks sejre i træk til FC Midtjylland begynder det at se rigtig godt ud i tabellen.

Silkeborg IF, Brøndby IF og AGF venter i de sidste tre kampe, hvor der er lækre præmier på højkant i den sidste præmietrækning på målaktier og pointaktier.

Hvis du støtter med en målaktie, kan du vinde en match worn Simon Kjær Sevilla FC trøje, to McDonald’s menuer og seks billetter til Motorshow i Herning.

Støtter du med en pointaktie, har du mulighed for at vinde en match worn landsholdstrøje fra Jonas Lössl med en lille hilsen fra Jonas, et gavekort til Dyrbys på 500 kr. og seks billetter til Motorshow i Herning.

Præmierne trækkes den 16. december 2019. Du kan se mere om, hvilke kampe der er i perioden, samt hvilke præmier der trækkes her - https://maalaktier.dk/fcm/dato-for-praemietraekning/

Vindere målpræmier ”UGE 44-47”
Jonas Lössl match worn Huddersfieldtrøje – Preben Madsen (støtter Gullestrup IF)
Gavekort 500 kr. til Dyrbys Herning – Klaus Kragelund Andersen (støtter Snejbjerg SG&I)
2 McDonald’s menuer – Jesper Levring (støtter Bøvling UF)
2 McDonald’s menuer – Kenneth Jesper Andersen (støtter FCM Klubsamarbejdet/FCM SAMFUND)

Preben Madsen vandt en match worn målmandstrøje fra Jonas Lössl. ”En fed præmie, men jeg vil give den til en, der vil have lidt mere glæde af den, end jeg vil. Måske kan jeg finde en målmand, der vil have større glæde af den end mig.”

”Jeg støtter Gullestrup IF, da jeg sidder i bestyrelsen i klubben og har gjort det i 25 år. Jeg vil gerne give noget tilbage til både FCM Klubsamarbejdet og Gullestrup IF,” siger Preben Madsen.

Preben Madsen er FC Midtjylland-fan og hjælper til på MCH Arena med billetsalget ved hver hjemmekamp.

Vi spurgte ind til Prebens største oplevelse i FCM og/eller Gullestrup IF-regi: ”Jamen, det største var dengang Herning og Ikast blev lagt sammen, så vi kunne konkurrere med toppen af dansk fodbold og spille med på et højere plan, hvilket må siges at være lykkedes. Det er jo fedt, at vi som lille lokal klub føler, at vi hjælper den store klub ved at være med i klubsamarbejdet, så vi har jo en kæmpe interesse i, at det går godt for FC Midtjylland. For så går det jo også godt for os. Det smitter af hele vejen ned til de små samarbejdsklubber. Man får følelsen af, at vi alle står sammen om det. Det er jo fantastisk.”

Julen nærmer sig med hastige skridt, og dette kan medføre en hård tid for udsatte børn og unge. Når du støtter med en målaktie, er du med til at gøre julen til en bedre tid for disse unge mennesker. 50 % af donationer til FCM Klubsamarbejdet går til FCM SAMFUND, der netop giver en håndsrækning til regionens udsatte børn og unge. Udover dette giver spillerne i FC Midtjylland 1.000 kr. pr. mål, som ubeskåret går til FCM SAMFUND Julegaver. Der skal lyde en stor tak for alle bidragene allerede nu.

Med en målaktie kan du støtte Din Klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og Din Klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet og klubberne herunder samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår.

Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og Din Klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier.

Læs mere om tiltaget her – https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/