De nyeste vindere i Målaktier er fundet

Mandag den 11. november fandt vi vindere af pointpræmier på Målaktier, hvor der denne gang var fuld plade på de fire kampe for denne periode, altså hele 12 point

I sidste runde af 3F Superligaen inden landskamppausen knækkede Ulvene FC København med sprudlende spil og vilje, og sendte Løverne hjem til Sjælland med en knusende 4-1 sejr. Vi indtager nu førstepladsen med syv point ned til nummer 2.

Vindere af pointpræmier for oktober 2019:
1 stand-up paddle board – Jan Ejgaard Jensen
4 billetter til FCM – Silkeborg IF – Pia Kristensen
1 gavekort til Ulveshoppen. Værdi 200 kr. – Sten Rønn Steen

En af sæsonens store præmier var et stand-up paddle board, som altså blev vundet af Jan Ejgaard Jensen.

”Det var da en fed præmie, men jeg har nu aldrig prøvet et paddle board før. Sønnen mente dog ikke, at det skulle sælges, så vi beholder det, og det giver da også god mening, da vi bor næsten lige ved siden af Sunds Sø, så mon ikke det nok skal blive brugt flittigt til foråret og gennem sommeren. Det skal i hvert fald prøves af” siger Jan Ejgaard Jensen, der støtter Sunds IF med en målaktie. ”Det var faktisk igen min søn, der mente, at vi skulle støtte med en målaktie. Han har tidligere været licensspiller i FCM, og vi synes, at det er en god idé at støtte med en målaktie, da vi støtter både Sunds IF og også FCM Klubsamarbejdet, der gør så meget for fodbolden og de unge i regionen.”

”Vi er på MCH Arena cirka 5-7 gange om året og var sidst på stadion forrige mandag, da FCM slog FCK 4-1. Det var en fantastisk oplevelse og nok den bedste kamp, jeg har set FCM spille i år” slutter Jan Ejgaard Jensen.

Vi håber, at du og din familie får mange timers fornøjelse af præmien.

Vi ser frem til weekenden, hvor der igen spilles Superligabold, og FC Midtjylland tager et smut til Odense for at hente tre point hjem til Heden.

Der er mange flere spændende præmier på højkant den kommende tid frem til vinterpausen, bl.a. en match worn landsholdstrøje og Huddersfield-trøje fra Jonas Lössl, samt to gavekort på 500 kr. til Dyrbys i Herning. Du kan se en oversigt over præmier, hvornår præmierne udtrækkes, samt hvilke kampe der er i den enkelte trækningsperiode her: https://maalaktier.dk/fcm/dato-for-praemietraekning/

Med en målaktie kan du støtte Din Klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og Din Klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet og klubberne herunder samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår.
Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og Din Klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier.

Læs mere om tiltaget her – https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/