De første præmier i den nye sæson

3F Superligaen ruller endelig igen, og dermed har vi taget hul på en ny omgang Målaktier.

FC Midtjylland er kommet godt i gang i ”Suppen” og ligger side om side med FCK på førstepladsen med maksimum point. Derudover er Målaktier også kommet rigtig godt i gang, hvor vi allerede har fundet de første 14 vindere.

Vindere af målpræmier –  29. juli 2019:
Holger Heldbo – Match worn Jesper Hansen landsholdstrøje
Mona Jepsen – 4 billetter til Nordisk film biografer
Morten Olesen – 6 billetter til Motorshow i Herning
Henrik Madsen - 6 billetter til Motorshow i Herning
Jan Søgaard Nielsen - 6 billetter til Motorshow i Herning
Louise Andersen - 6 billetter til Motorshow i Herning
Dan Mortensen - 6 billetter til Motorshow i Herning

Vindere af pointpræmier –  5. august 2019:
Kristian Saugbjerg Andersen – Match worn Phillip Billing Huddersfield-trøje
Nicolai Sparvath – Gavekort til 2 stk. McDonalds menuer
Dorthe Nonbo - 6 billetter til Motorshow i Herning
Bjarke Klemensen Gade - 6 billetter til Motorshow i Herning
Rikke Kristensen - 6 billetter til Motorshow i Herning
Sten Rønn Steen - 6 billetter til Motorshow i Herning
Finn Sommer Akselsen - 6 billetter til Motorshow i Herning

Denne gang har vi faktisk en del målalktieindehavere, der tidligere har vundet præmier på Målaktier bl.a. Holger Heldbo og Mona Jepsen.

Mona har vundet i alt tre gange på hendes målaktie, hvor de to første gevinster begge gange udmøntede sig i ulveungepakker. ”Da jeg ikke selv har børn i den aldersgruppe, gav jeg begge gange præmien til to tilfældige børn på stadion. Så der var to stk. børn, der blev glade, og jeg blev rigtig glad for at se deres glade ansigter”. Mona støtter Thyholm IF via FCM Klubsamarbejdets målaktier og synes, det er en super nem, sjov og anderledes måde at støtte barndomsklubben på. ”Denne gang skal præmien bruges på mig selv og en ven, som jeg kan invitere med i biografen… to gange”.

Holger Heldbo vandt i sidste sæson to billetter til kampen mod FCK, men kunne desværre ikke deltage, hvorfor han gav billetterne til sin søn. Endnu en gang blev sønnen forkælet, denne gang med en match worn Jesper Hansen landsholdstrøje. ”Trøjen blev båret af min søn til kampen mod AaB. På ham passede den 100%. Præmien gør stor glæde, som du kan se på billedet jeg har vedhæftet”.

Holger støtter FC GOG via FCM Klubsamarbejdets målaktier, da FC GOG har givet ham mange gode oplevelser, både som spiller og som frivillig. Desuden er Holger også stor FC Midtjylland fan. ”FCM tager ansvar i lokal samfundet og er et fantastisk eksempel på, hvordan man binder klubben sammen med noget socialt, der ikke kun foregår på stadion eller i fangruppen. Alle kan være med.
Desuden er jeg stor tilhænger af klubsamarbejdet - fordi det giver fodbolden bedre vilkår på alle niveauer. Lige fra de mindste børn - til de voksne, der brænder for at træne de unge mennesker”
.

Der er stadig masser af lækre præmier på højkant bl.a. match worn handsker og støvler fra Jonas Lössl, hotelophold for to personer, gavekort til caféer osv. osv. osv.

Med en målaktie kan du støtte Din Klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og Din Klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet og klubberne herunder samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår.
Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og Din Klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier.
Læs mere om tiltaget her – 
https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/