Vinder i MÅLAKTIER

VINDERE I MÅLAKTIER

Stinna Summers fra Kibæk IF var den heldige vinder af en Rasmus Nissen Kristensen match worn Ajax Amsterdam spillertrøje. Stinna fik sin præmie overrakt umiddelbart før kampen mod OB på MCH Arena i søndags.

I denne forbindelse fik vi et par ord om FCM Klubsamarbejdets nye tiltag ’Målaktier’ med fra Stinna.

Hvilken klub støtter du på FCM Klubsamarbejdet og Din klubs målaktieside?
Jeg har valgt at støtte Kibæk IF, da vi bor i Kibæk og mine 3 børn alle spiller fodbold i Kibæk IF. Jeg er selv holdleder for U9 drengeholdet og sidder i fodboldudvalget.

Hvorfor har du valgt at tegne en målaktie?
Jeg har valgt at tegne en målaktie, fordi det er en rigtig god måde at hjælpe på, uden at det ruinerer mig. Jeg synes, at det er et super godt tiltag, der er lavet, som kan være med til at hjælpe alle de små lokale klubber i oplandet til en Superligaklub. Klubsamarbejdet er desværre ikke noget, jeg tidligere har hørt så meget om. Det er et relativt nyt fænomen for mig, men nu hvor jeg har læst og hørt noget mere om det, er det jo ret fascinerende, hvor meget hjælp, en lille lokal klub kan få af "de store".

Vi (U9 drengene, jeg selv og vores træner) var med til indløb i sidste uge. Det var en fantastisk oplevelse for børnene.

Hvad synes du om tiltaget?
At blive en del af det ved at købe en målaktie er med til at sprede budskabet og forhåbentlig på den måde få flere med på bølgen. Nu kan jeg jo fortælle hjemme i Kibæk, at jeg har vundet en fed præmie. Måske det vil tiltrække lidt flere.

Flere vindere
Ole Olesen fra Sunds IF vandt ved samme trækning en dag med FC Midtjyllands Superligatrup, hvor Ole har mulighed for at spise morgenmad, overvære en træning samt spise frokost med truppen.

Ole støtter Sunds IF, som har været hans hjerteklub i mere end 50 år. Ole har valgt at støtte tiltaget grundet det gode formål ifm. FCM SAMFUND samt det frivillige breddeidrætsarbejde i Sunds IF.

Desuden vil vi også ønske tillykke til Morten Olesen og Finn Sommer Akselsen, som hver har vundet 4 biografbilletter til Nordisk Film i Herning.

Kernen i dansk idræt er breddeidrætten, der består af et hav af frivillige mennesker. Uden alle disse frivillige sjæle, som uselvisk ønsker at støtte op om denne vigtige del af den danske kultur, ville det være utroligt svært at få breddeidrætten til at hænge sammen, og mange unge ville ikke have muligheden for at dyrke fællesskabet ude i de små klubber. Vi hylder alle frivillige, der er med til at give noget tilbage til breddeidrætten og fællesskabet.

DU kan også vinde præmier
Næste trækning er tirsdag den 23. april, hvor der igen er lækre præmier på højkant som f.eks. 2 billetter til Superligakampen mod FC København den 12. maj, gavekort til Ulveshoppen, ulveungepakker osv. til dem, der har tilmeldt sig Målaktier pr. mål FC Midtjylland scorer.

Ved den første præmietrækning for dem, der har en Målaktie pr. point FC Midtjylland laver, er der mulighed for at vinde 2 billetter til pokalfinalen mod Brøndby den 17. maj, en Rasmus Nissen Kristensen match worn Ajax spillertrøje, 2 billetter til FCK-kampen den 12. maj m.m.

Se alt om målaktier her: - https://maalaktier.dk/fcm/