Vaskeægte klubmand løb med Gør-en-forskel-prisen

Onsdag den 27. november afholdte DBU Jylland region 3 årsmøde på Hotel Pejsegården i Brædstrup. Her blev der uddelt priser, og der blev bl.a. hyldet en stor klubmand fra Brædstrup IF.

Kurt Hansen har i over 27 år gjort en forskel hos Brædstrup IF. Onsdag aften blev han hyldet med DBU Jyllands Gør-en-forskel-pris i region 3.

Kurt har været i Brædstrup IF siden 1992, og han har efterhånden varetaget hele paletten af forskellige opgaver i en fodboldklub. Alt lige fra træner, holdleder, sponsoransvarlig, formand for Ungdomsudvalget, medlem af hovedbestyrelsen, samt ikke mindst rollen som FCM Klubrepræsentant.

Han har med andre ord gjort en stor forskel i Brædstrup IF. I indstillingen til prisen remser hovedformand Ole Schultz alle de flotte meritter op. Og så lægger han også vægt på Kurts arbejdsiver for klubben.

- Kurt har altid været der og er der stadig, når idrætsforeningen mangler hjælp – lige meget om det er små eller store opgaver; man får aldrig et nej, lyder det.

Kurt Hansen har bl.a. modtaget Årets Biffer i 1998, DBU Jyllands Hæderstegn i 2014, DBU Jyllands Sølvnål i 2011 og i 2014 blev han Æresmedlem i Brædstrup IF.

Udover hæderen modtog Kurt Hansen et diplom, en flot gave og en pengepræmie på 4000 kr.

Stort tillykke ønsker vi fra FCM Klubsamarbejdet.