Lokale trænere deler ud af deres erfaring på træningsbanen

I alt 10 FCM-licenstrænere står for at organisere og styre slagets gang hver uge i regionens 7 FCM-licensområder.

FCM Klubsamarbejdet består normalt af 6 områder, men i forbindelse med FCM-licenstræningen findes 7 områder, således at det kan blive den bedste og mest lokale træning. For at der kan blive skabt de bedste oplevelser og den største udvikling hos spillerne, bliver træningen styret af én eller to FCM-licenstrænere pr. område, samt en masse frivillige hjælpetrænere, der virkelig lægger meget tid og mange kræfter i dette. Det er en træning, der betyder alverden for både spillere, trænere, forældre og klubber. Netop derfor er det også fantastisk at kunne præsentere et stærkt team af FCM-licenstrænere i sæson 2020/2021.

FCM-licenstrænere

I område 1 er rollen delt op, så både Brian Buchhave (Gudum Nissum IF) og Nicolai Sørensen (Hurup IF) er i front for træningen. Brian var også FCM-licenstræner i sidste sæson, og selvom han egentlig kommer fra område 2, så er han klar på at give den gas igen i år. Han får selskab af en dygtig lokal gut, Nicolai, der glæder sig til at komme i gang med træningen.

I område 2 er der genvalg til Christian Wraae (NSK Fodbold), som også sidste år var ansvarlig for træningen i området. Christian er også en lokal engageret ung mand, og han er derfor igen klar på at give den en skalle i områdets træning.

I område 3 er der sket en ændring, idet FCM-licenstræner bliver Kenneth Vonsild (Snejbjerg SG&I). Kenneth er i forvejen meget engageret i FCM, hvor han også er holdleder på FCM U13 og samtidig er en del af FCM Samfund. Vi glæder os til at følge ham i denne rolle som FCM-licenstræner.

I område 4 bliver FCM-licenstræneren Lasse Hinsch (Tjørring IF). Vi er rigtig glade for, at Lasse er trådt til som ny FCM-licenstræner og for at han er klar til at tage over på det fremragende arbejde i området, som er blevet gjort i flere sæsoner. Lasse har selv været frivillig hjælpetræner de sidste år i FCM-licenstræningen, og han ved derfor godt, hvad det handler om.

I område 5 får vi en delt rolle, idet både Kenneth Jesper Andersen (Billund IF) og Hans Henrik Christensen (Grindsted GIF) har sagt ja til at varetage opgaven sammen. Kenneth var også FCM-licenstræner sidste år, mens "HH" har været frivillig hjælpetræner, og derfor er de to også vant til at arbejde sammen.

Område 6 fortsætter den gode stil fra sidste års FCM-licenstræning, og varetages derfor igen i år af både Mads Pindstofte (Alhedens IF) og Brian Skov Østergaard (Alhedens IF). Efter et års erfaring i rollen er de to klar til at skabe gode oplevelser i området igen.

I område 7 er det Benjamin Schultze (Gauerslund IF), der igen får ansvaret for klubberne fra Fredericia-området, når de samles hver fredag. Benjamin stod også i spidsen i den forgangne sæson, så han ved derfor godt, hvor stor en glæde det er at stå i spidsen for FCM-licenstræningen i område 7.

FCM Klubsamarbejdet og alle FCM-licenstrænere glæder sig til at tage imod alle spillere og forældre til næste sæsons FCM-licenstræning.

FCM Ulvetræning får ny ”FAR”

Når vi går ind i august måned, har trænere i klubber, der abonnerer på FCM Ulvetræning, mulighed for at hente to ugentlige træningsprogrammer på dét niveau, der passer deres spillere bedst. Et koncept, der er voldsomt populært blandt trænere og klubber. Udarbejdelsen af disse træningsprogrammer har fået ny leder, idet Thomas Bøg Petersen (Billund IF, Herning Fremad), har valgt at sige ja til denne opgave. Thomas har UEFA A-licens, og han vil varetage opgaven med et stort engagement.

Du kan læse om hele konceptet her: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/fcm-ulvetraening/

Såfremt I som FCM samarbejdsklub ikke er en del af dette endnu, men godt kunne tænke Jer at høre mere om det, så kontakt FCM Klubsamarbejdets koordinator, Lasse Dahl-Hansen på LDH@fcm.dk, eller leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen på tje@fcm.dk.