FCM Børnetræning skifter navn

Efter et år med overvældende succes for FCM Børnetræning udvides konceptet nu, hvilket medfører, at navnet på konceptet også ændres.

Sidste forår introducerede FCM Klubsamarbejdet to ugentlige niveaudelte træningsprogrammer for U5-U12 piger/drenge, som blev sendt ud til alle trænere i de samarbejdsklubber, som valgte at abonnere på dette.

Træningsprogrammerne blev hurtigt utroligt populære og flere andre har sidenhen også forsøgt at kopiere det koncept, som vi i FCM Klubsamarbejdet nu bl.a. har udvidet til også at omfatte U13-U19-årgangene.

Når nu træningsprogrammerne ikke længere kun omfatter børnefodbolden, men også ungdomsfodbolden – så har vi haft udskrevet en konkurrence om et nyt navn til konceptet. Buddene, der er kommet ind, er mange, og til sidst er nogle af disse blevet sendt til afstemning i Fodboldudvalget.

Valget af navn blev FCM Ulvetræning, som altså fra nu af vil blive brugt omkring træningsprogrammerne. Forslagsstilleren til navnet er Per Novrup fra Struer Boldklub, og han vil som skulderklap for det valgte forslag kunne invitere et hold til Superligakamp på MCH Arena inkl. stadionplatte samt et møde med en Superligaspiller efter kampen.

Udover flere årgange og nyt navn omfatter udvidelsen
Tilbagemeldingerne er så positive og opbakningen til FCM Ulvetræning er så tilsvarende stor, at det endda kan tilbydes til de samme billige penge som hidtil. FCM Ulvetræning er således fra denne uge udvidet med:

  • Online tilgang via hjemmesiden.
  • To ugentlige træningsprogrammer for U13-U19 drenge og piger, så programmerne nu strækker sig for U5-U19 drenge og piger.
  • Øvelser til målmandstræning.
  • Øvelser til skadesforebyggende træning.
  • Trænerkurser i alle FCM Klubsamarbejdets områder i brugen af træningsprogrammerne.
  • Mulighed for at få klubbesøg af en FCM-træner.
  • Oplevelses- og træningsdag med FC Midtjyllands Superligatrup i Ikast.
  • 3F Superligakamp til alle spillere og trænere, som bruger FCM Ulvetræning.