En infoskærm i din klubs farver

Infoskærmen kan hænges op i klubben, hvor man vil. Meningen er, at det skal gøre det lettere at kommunikere ud til sine medlemmer.

Hvis din klub siger ja tak til at være en del af infoskærm-systemet, så er der mulighed for selv at råde over 75% af skærmen, mens de resterende 25% bliver styret af FCM/FCM Klubsamarbejdet. Derfor har I mulighed for at tilpasse skærmens indhold, fuldstændig som I gerne vil have det - uanset om I vil vise baneoversigt, sponsorbilleder, videoer fra Youtube eller noget helt fjerde.

Det giver en overskuelighed for såvel medlemmer af klubben som for gæster og modstandere, og samtidig giver det mulighed for at vise det samarbejde, som I og vi har med hinanden.

Herunder kan man læse en Q&A om infoskærm-projektet.

Hvad koster en infoskærm?

I tilmeldingen til de kommercielle muligheder for år 2022 er der mulighed for, at fortsætte med infoskærmen, hvis man i 2021 var en del af systemet.

I 2022 har man to nye muligheder:

Model A:
Man har sin egen skærm i klubben, og kan via WIFI få adgang til infoskærm-systemet.

Model B:
Man køber en ny skærm inkl. kabler, beslag og installation igennem FC Midtjylland. Prisen er 7.000,- ex. moms, og man tilkøber den, når man tilmelder sig de kommercielle muligheder i FCM Klubsamarbejdet inden den 1. december 2021.

Er der en årlig omkostning ved skærmen?

Nej. FC Midtjylland afholder udgifterne til de årlige omkostninger til system og service.

Kan vores eksisterende skærme kobles op til det nye system?

Ja - det kræver blot, at den/de eksisterende skærm(e) kan kobles til en URL (internet-link).

Hvornår er der kursus i brugen af skærmen/systemet?

Der har været afholdt et online-kursus i brugen af infoskærmene. Som bruger af infoskærmene kan man få tilsendt et link med optagelse af dette kursus, så man bliver introduceret til brugen af systemet.