En infoskærm i din klubs farver

Infoskærmen kan hænges op i klubben, hvor man vil. Meningen er, at det skal gøre det lettere at kommunikere ud til sine medlemmer.

Hvis din klub siger ja tak til at være en del af infoskærm-systemet, så er der mulighed for selv at råde over 75% af skærmen, mens de resterende 25% bliver styret af FCM/FCM Klubsamarbejdet. Derfor har I mulighed for at tilpasse skærmens indhold, fuldstændig som I gerne vil have det - uanset om I vil vise baneoversigt, sponsorbilleder, videoer fra Youtube eller noget helt fjerde.

Det giver en overskuelighed for såvel medlemmer af klubben som for gæster og modstandere, og samtidig giver det mulighed for at vise det samarbejde, som I og vi har med hinanden.

Herunder kan man læse en Q&A om infoskærm-projektet.

Hvad koster en infoskærm?

Det er gratis at være koblet op på infoskærm-systemet. Blot er det et krav, at man har en skræm til at hænge et synligt sted i klubben og at klubben selv skal sørge for, at der er WIFI-adgang til infoskærm-systemet kan køre.

I tilmeldingen til de kommercielle muligheder for år 2024 er der mulighed for at fortsætte med infoskærmen, hvis man i 2023 var en del af systemet. Man har dog også mulighed for at koble sig på, hvis man ikke tidligere har haft infoskærm-systemet kørende i sin klub.

Er der en årlig omkostning ved skærmen?

Nej. FC Midtjylland afholder udgifterne til de årlige omkostninger til system og service.

Kan vores eksisterende skærme kobles op til det nye system?

Ja - det kræver blot, at den/de eksisterende skærm(e) kan kobles til en URL (internet-link).

Hvornår er der kursus i brugen af skærmen/systemet?

Der har været afholdt et online-kursus i brugen af infoskærmene. Som bruger af infoskærmene kan man få tilsendt et link med optagelse af dette kursus, så man bliver introduceret til brugen af systemet.

Hvor mange point giver infoskærmen?

Ved at bruge infoskærmen optjenes 50 point.