Sunds IF lykkes med Målaktier

Hvordan støtter du FCM Klubsamarbejdet og Din Klub samtidig med, at du deltager i ræset om fede præmier? Svaret er ganske enkelt - du investerer i målaktier.

Gennem målaktie-investering rejses der penge, hver gang FC Midtjylland scorer eller høster point. De penge ryger via FCM Klubsamarbejdet videre til FCM Samfund, der støtter op om familier med børn og unge, som er udfordret økonomisk. Det resterende beløb går til Din Klub, som højst sandsynligt har brug for ekstra økonomisk ballast ovenpå corona-nedlukningen.

Udover at hjælpe diverse klubber og organisationer, køber du også ind på lodtrækningskonkurrencen om eksklusive præmier.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af FCM Klubsamarbejdets målaktier

I samarbejdsklubben Sunds IF er man lykkes med at få afsat et hav af målaktier samt spredt budskabet herom. Om det siger Jesper Bangsgaard fra Sunds IF:

”Vi har annonceret om målaktier på vores hjemmeside og på vores Facebook-side. Derudover har vi flere gange sendt det rundt via mail til vores medlemmer og ledere. Her blev de også opfordret til at sende det videre rundt”.

Det har altså gjort stor gavn i Sunds IF at sprede budskabet via diverse platforme og samtidig opfordre klubbens medlemmer og ledere til ligeså at sprede ordet rundt i deres respektive omgangskredse.

De hidtil genererede penge i Sunds IF er blandt andet blevet investeret i sportsudvikling. Men vigtigst af alt er midlerne også blevet brugt på arbejdet med regionens unge og børn fra økonomisk trængte familier.

Investér i FCM Klubsamarbejdet, samarbejdsklubberne og regionens børn og unge gennem målaktier - LIGE HER.