De deltagende hold vil alle være fra vores samarbejdsklubber. Hvert hold kommer i løbet af dagen til at spille to enkeltstående kampe á 10 min. varighed. Man deltager således ikke i et stævne, men man får lov til at spille kampe på en græsbane, hvor man ellers kun ser sine idoler fra FC Midtjylland spille fodbold, og så får forældre, søskende, bedsteforældre, onkler, tanter lov til at heppe fra tribunerne.

Udover fodbolden vil dagen også byde på et væld af forskellige aktiviteter i en kraftigt udvidet fanzone, der vil blive afholdt forskellige konkurrencer og så vil der midt på dagen være et underholdende indslag på Arenaen. Endvidere vil der dagen igennem være mulighed for at købe lækkert mad fra boder og streetfoodvogne ligesom Ulveshoppen naturligvis også vil være åben.

Dagen vil være opdelt i to blokke, hvor U7-U9 piger/drenge deltager i perioden fra kl. 8.00 – 14.30, mens U10-U12 piger/drenge deltager i perioden fra kl. 12.30 – 19.00. Man kan finde det eksakte program på https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/25aars-jubilaeum/ men udover ovennævnte vil alle børn bl.a. også skulle deltage i fælles indmarch samt være med til at synge ”Hymnen til Midtjylland”.

Vi spiller med 4 spillere på banen ad gangen – 3 markspillere og 1 målmand – og hvert hold kan maksimalt bestå af 8 spillere. Kampene vil blive startet med en fælles countdown – førstnævnte hold stiller med en dommer og så skal vi ellers bare have nogle gode fodboldkampe.

Tilmelding
Flere end 400 hold fra samarbejdsklubberne er allerede tilmeldt dagen, men nu skal de sidste pladser bookes, og derfor har vi nu ikke længere nogen begrænsning på, hvor mange hold en klub kan stille med i en række.

Når du tilmelder, bedes du under pkt. 1 angive dine kontaktdata og under pkt. 2 bedes du angive træneren for det respektive holds kontaktdata. Du skal altså IKKE tilmelde spillerne, men blot lave en holdtilmelding ved at skrive ét trænernavn på som ”deltager”.

Man kan på dette link se, hvor mange ledige pladser der er i de respektive rækker: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/kampe/

Når man tilmelder et hold, vil man modtage en autogenereret mail om, at man er tilmeldt (tjek evt. spamfilter for at finde denne). Dette er dog ikke ensbetydende med, at man er garanteret endelig tilmelding. Det sker først, når man har fået mail derom fra en administrativ medarbejder i FCM Klubsamarbejdet.

Vi håber meget, at I vil være med til at fejre FCM Klubsamarbejdet og de regionale fodboldklubber denne dag. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet og via disse link:

U7-U8-U9 pige- og drengehold: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/begivenhed/jubilaeum-u7-u9/

U10-U11-U12 pige- og drengehold: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/begivenhed/jubilaeum-u10-u12/