Hvad er STRØM FOR FAN?

FC Midtjylland og Blue Energy har slået pjalterne sammen, da begge er ambitiøse og villige til at investere i at skabe noget, der er større og vigtigere i vores hverdag - det fælles fokus er på dit fællesskab. Det er vigtigt.

STRØM FOR FAN er først og fremmest strøm i din stikkontakt, som du kender den. Strømmen koster mere eller mindre det samme for dig. Måske lidt billigere, måske lidt dyrere. Sagen er nemlig den, at forskellen på priserne fra de forskellige danske strømleverandører varierer så ufatteligt lidt. Grundet de minimale prisforskelle sætter vi derfor nu fokus på at gøre en forskel for dig, dit fællesskab og din lokale fodboldklub.

Tankerne bag STRØM FOR FAN
Man finder nærmest ikke et mere usynligt produkt end strøm. Alle har det. Ingen tænker på det. Samtidig er priserne mere eller mindre det samme fra alle leverandører. Tankerne med STRØM FOR FAN er derfor at give brugerne et strøm-produkt, der gør en reel forskel.
STRØM FOR FAN støtter op om de lokale fodboldklubber i FCM Klubsamarbejdet – og alle klubber styrer selv, hvilke projekter de ønsker penge til, og hvor mange penge de ønsker at skaffe. STRØM FOR FAN støtter med penge (kr. 250) for hver kunde, der skifter til STRØM FOR FAN og herefter med kr. 50,- for hvert år pr. kunde. Det kan blive til mange penge for hver enkelt klub!

Start et projekt
Du kan støtte din lokale klub helt simpelt på to måder:

1) På stromforfan.dk kan du oprette et konkret klubprojekt og
derigennem skaffe penge til klubben – du skal blot oprette og dele
med øvrige medlemmer i klubben samt familier og netværk.

2) Du kan på stromforfan.dk støtte et projekt, der allerede er oprettet i din klub. Her har du også mulighed for at dele med dit netværk og få endnu flere med til at gøre en forskel.

Start dit klubprojekt HER.