Hej FCM Klubrepræsentanter og bestyrelser i vores samarbejdsklubber

Vi forsøger i FCM Klubsamarbejdet hele tiden at gøre tiltag, som enten er sportsligt interessante for jeres medlemmer eller tiltag hvor I kan tjene penge via Fordelsklubben. Men nu kommer vi også med en mulighed, hvor I kan spare penge på sportsplejemidler og sportsbandager.

FCM Klubsamarbejdet har nemlig indgået et samarbejde med Aserve, der igennem de sidste 22 år har bygget sig op til i dag at være en af de største leverandører af sportsplejemidler og bandager til den danske sportsverden, heriblandt FC Midtjylland. Det er bl.a. også FC Midtjyllands spillere, fysioterapeuter og lægestab, som er med til at sikre, at Aserve hele tiden kan levere kvalitetsprodukter og nyheder til gavn og glæde for alle virksomhedens brugere og kunder.

Vi har i samarbejde med Aserve udvalgt en række produkter, som I kan bestille nedenfor. Når I bestiller produkterne, så sender vi efterfølgende en faktura til klubbens kasserer og får Aserve til at sende jer jeres bestilling til en fragtpris á 59 kr. uanset ordrens størrelse.

Vi håber, at I er glade for muligheden.

/FCM Klubsamarbejdet