Ved at acceptere gives tilladelse til nedenstående

FCM Klubsamarbejdet bruger billeder i trykte og digitale medier. På den måde er det muligt for spillere, forældre, trænere m.fl. at følge med i vores dagligdag. Gennem billeder og film fortæller vi de gode historier, åbner samarbejdet for omverdenen, deler viden og informerer om begivenheder og arrangementer. Vi har stort fokus på, at offentliggørelsen overholder gældende lovgivning og almindelig moral og etik. Ingen skal føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Derfor vurderer vi altid, hvad der er egnet til at dele med andre – og modtager vi evt. indvendinger, vil et billede eller en video blive fjernet i det omfang, det er muligt.

Jeg giver hermed tilladelse til, at FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland A/S må offentliggøre portrætbilleder og -video. Det gælder bl.a. til hjemmesider, nyhedsbreve, pressebilleder, de sociale medier og andet informationsmateriale. Billedmaterialet- og videomaterialet bruges primært til invitationer, til beretninger fra aktivitetsdage og til informationsmateriale.

Endvidere gives samtykke til, at data (navn, mail, mobil, fødselsdag og adresse) må opbevares. Dataene skal bruges til almindelig kommunikation med spilleren og spillerens familie. Endvidere gives der samtykke til, at persondataoplysningerne må opbevares, så længe det skønnes relevant. Samtykkeerklæringen kan til enhver tid trækkes tilbage.