Anerkendte regionsforkæmpere

De særligt anerkendte medlemmer af FCM Klubsamarbejdets "Regionsklub" har alle gennem en årrække gjort noget særligt for at promovere, udvikle eller løfte fodbolden i vores region og i særdeleshed FCM Klubsamarbejdet.

Personerne er medlemmer af samarbejdsklubberne, frivillige trænere/ledere og en FCM-ansat, som på ekstraordinær vis har været med til at sætte fokus på vores region og som udviser stolthed over at være en del af den.

Finn Akselsen fra Tarm IF (pr. 10. juni 2023)

Vi lærte Finn at kende som fodboldtræner i sin lokale klub. Siden har er han blevet FCM Klubrepræsentant – han var FCM-licenstræner i de spæde år – han er talenttræner – foretager klubbesøg – og er et samlingspunkt.

Han går op i drengefodbolden, men er der opgaver, som skal løses omkring pigefodbolden i FCM Klubsamarbejdet, så hjælper han også gerne til her.

Kan han hjælpe med råd eller vejledning i andre samarbejdsklubber end den han selv repræsenterer, så gør han også gerne det.

Sådan er han nemlig. Står altid klar til at gøre en indsats – og altid med de rette værdier. Han bløder sort og rød.

Preben Madsen fra Gullestrup IF (pr. 10. juni 2023)

Han har altid repræsenteret sin egen klub med stort engagement og for 16 år siden blev han hædret som Årets FCM Klubrepræsentant.

De sidste 14 år har denne bornholmer så også gjort en stor indsats i Fodboldudvalget med alt hvad det indebærer af kontakt til andre samarbejdsklubber.

Dette kombineret med en årelang frivillig indsats på MCH Arena, hvor hans efterhånden midtjyske sindighed er en stor styrke, gør, at han har modtaget en anerkendelse.

Michael Koch fra Brande IF (pr. 10. juni 2023)

Nogle mennesker har talent for fodbold som spiller. Det har Michael ikke.

Til gengæld har han et kæmpe talent som fodboldleder og det har både hans egen klub, FC Midtjylland og Fodbolddanmark forstået at udnytte.

Klubformand – FCM Klubrepræsentant – formand for Fodboldudvalget i FCM Klubsamarbejdet – medstifter af FCM Samfund – bestyrelsesmedlem i både FCM Klubsamarbejdet, FCM Samfund og FC Midtjylland – medlem af DBU Jylland Region 2 bestyrelsen – samt medlem af diverse udvalg i DBU.

Han dufter af fodbold og når man nævner hans navn, så tænker alle også Ulveland og FC Midtjylland.

Flemming Broe fra FC Midtjylland (pr. 10. juni 2023)

Har i en årrække været med til at skabe fundamentet for den lokale talentudvikling på FCM Fodboldskole, Talenthold, ATK+ centre, FCM-licenstræning og nu også omkring Guldminen.

Har gennem flere år støttet op med ad hoc ressourcer til talentudviklingen i nogle af de samarbejdsklubber i regionen, som har de største sportslige ambitioner.

En kulturbærer i FC Midtjylland med benene solidt plantet i den midt- og vestjyske muld.