Siden 2004 har det været et stort fokuspunkt for FC Midtjylland at udvikle unge spillere på akademiet i Ikast.

Nu er endnu et navn tilføjet til listen i det nye kuld af unge FCM’ere, som jagter drømmen om 3F Superligaen og udlandet.

Navnet er Mathis Konradsen, der spiller højre back. I ungdomsårene har han før FCM optrådt i Jelling fS, Middelfart G&BK, mens han også har været forbi FCM-samarbejdsklubben Brande IF’s trøjer.

- Det er et stort øjeblik for mig. Jeg er helt vildt glad og stolt over at have skrevet under på kontrakten, og jeg glæder mig til at gå på akademiet, fortæller Mathis Konradsen om underskrivelsen.

Akademichef Flemming Broe er også begejstret for aftalen med den 15-årige defensivspiller.

- Mathis er et stort talent, som vi glæder os over at have fået papir på. Han har taget nogle flotte skridt – især i den seneste halvsæson – så det bliver utroligt spændende at se, hvordan han kan udvikle sig endnu mere, siger Flemming Broe, som fremhæver den unge FCM’ers mentale egenskaber.

- Han er mentalt stærk, og det er en vigtig værdi som fodboldspiller både på og udenfor banen. Inde på banen kommer han altid med stor power og udviser energi og overskud. Mathis spillede i Brande IF inden den første kontrakt, og det var et godt sidste step.

Mathis Konradsen er ikke i tvivl, da han bliver spurgt ind til sine spidskompetencer.

- Min hurtighed og power er mine største styrker. Og så har jeg også nogle gode lederevner, som jeg bruger til at hjælpe mine holdkammerater – både når det går godt og skidt. Det går jeg selvfølgelig efter at blive ved med, lyder det fra Mathis Konradsen, som fortæller om drømmene som fodboldspiller.

- Til at starte med vil jeg gerne gøre det så godt på U17, så jeg forhåbentligt kan forlænge min aftale med Midtjylland på et tidspunkt. Jeg skal bare fokusere på at blive en bedre fodboldspiller hele tiden. Den helt store drøm er at spille i Premier League.

Stort tillykke til Mathis Konradsen med kontrakten.