Ulvetræning og autografskrivning hos Frem Thyregod

Evander gav smagsprøver på, at myten om at brasilianske spillere har et helt specielt magisk touch på bolden ikke er opstået uden grund.

Torsdag aften mødte 50 fodboldglade børn op til en af de mere ekstraordinære træninger, med 5 af FC Midtjyllands spillere.

Frem Thyregod fik denne gang besøg af Mikael Anderson og Evander, som begge spiller for FC Midtjyllands førstehold, Patrick Da Silva, som spiller for FC Midtjyllands U19 hold, Simon Ryberg og Pontus Texel, som begge spiller for FC Midtjyllands U17 hold.

Træningen startede ud med en fællesopvarmning, som Simon Ryberg og Pontus Texel tog sig af. Herefter blev børnene delt op i 5 hold, med lidt hjælp fra trænerne, her skulle hvert hold gennemføre det allerede planlagte træningprogram med hver deres FCM spiller.

Mikael Anderson tog sig af de mindste spillere, Simon Ryberg og Pontus Texel tog sig af U8-U11, hvor Evander og Patrick Da Silva tog sig af de ældste spillere (U12-13).

Efter 1,5 times træning var der autografskrivning og fotosession i Center Thyregods cafeteria, her blev der ikke holdt tilbage med autograferne, der skulle skrives på arme, trøjer, sokker, drikkedunke, fodboldstøvler og mobiltelefoner.