Campchef

Mange børn og unge mennesker i regionen vil måske kende ham i forvejen, da han både er et kendt ansigt indenfor drenge- og pigefodbolden i Ulveland.

22-årige Kristian Koch Jensen er således hovedansvarlig for U12 ATK+ center HERNING ligesom han også er det trygge samlingspunkt for U12-drengene på alle tre ATK+ centre i FCM-regi, når de samles. På pigesiden er han i denne sæson aktiv som FCM Pigelicenstræner for 6. sæson i træk og herigennem har han bl.a. været med til at udvikle indtil flere U-landsholdsspillere.

Til dagligt læser Kristian til lærer på UCL i Jelling og selvom det selvfølgelig optager en del af hans kalender, så finder han samtidig også – udover tre ugentlige træningspas med forskellige børn i FCM-regi – tid til at udarbejde træningsplanerne til alle FCM-licensområderne samt FCM Pigelicenstilbuddene. Det er derfor også en træner, som er mere end vant til at forberede nogle sjove og alsidige træningsprogrammer, hvor indlæringsmulighederne er helt i top, der møder børnene og de unge mennesker på FCM Sommercamp.

Kristian besidder stor faglighed og er samtidig en træner, som børn og unge mennesker bare nyder at være sammen med, for selvom seriøsiteten er høj, så går han aldrig på kompromis med det menneskelige og sociale. Han SER de unge mennesker og er altid god for en humoristisk bemærkning. Det kan de unge mennesker godt lide.

Så skal dit barn eller unge menneske have lov at opleve bl.a. at blive taget seriøst på fodboldbanen af Kristian, så skal tilmeldingen foregå senest den 1. maj på

TILMELD SOMMERCAMPEN HER