Tossegod tirsdag med FCM U12 Pigefodboldskole i Center SYD

Vestjyske tøser lavet af et rigtigt godt grundstof.

38 piger var tirsdag aften mødt op til FCM Pigefodboldskole i Center SYD og efter en indledende snak i mødelokalet for både piger, forældre og klubtrænere, så var det tid for de spændte piger at komme på træningsbanen og vise, hvad de er lavet af. Og lad det bare være sagt med det samme – det er et rigtigt godt grundstof disse midt- og vestjyske tøser er lavet af.

Først og fremmest så var det bare nogle dejlige piger at være sammen med. De havde smil på læben og glimt i øjet og så havde de det, som bare er så lækkert at se på sådan nogle fodboldpiger, nemlig ild i øjnene.

De udfordrede hinanden og sig selv på det tekniske og når de gik i duel med hinanden, så blev tacklingerne sat ind med stor præcision og vilje, når ikke en god 1. berøring, dribling, finte eller vending i stedet afgjorde duellerne til boldholderens fordel. Man kunne faktisk fristes til at sige, at det var en sand fornøjelse at være vidne til.

Efter en times træning, så blev der sat gang i den næste time, hvor pigerne spillede kamp imod hinanden og det var i virkeligheden utroligt, at pigerne kunne blive ved med at have energi i samtlige to timer. Men det ene minut tog det næste og inden vi fik set os om, ja så var der gået 2 timer på den lækre kunstgræsbane hos Brande IF. Det var derfor tid til at takke af ovenpå en god fodboldoplevelse, hvor pigerne hver og én kunne tage hjem med følelsen af at have gjort sit bedste.

FCM-lederne var dog ikke helt færdige med aftenens hårde arbejde, for herefter var det tid til at få sat navne på de piger, som efterfølgende udgør bruttotruppen til FCM U12 Pigelicensholdet i Center SYD. Det var ikke en let proces, men uanset om man er nævnt på listen nedenfor eller ej, så er det bare ud på træningsbanen igen allerede i morgen – for piger husk ”fodbold var sjovt, da vi kom i aften – og det er det også i morgen”.

Følgende spillere blev udvalgt til bruttotruppen til FCM U12 Pigelicensholdet i Center SYD:
Laura Lillelund (Tjørring IF)
Freya Bach Pedersen (Grindsted GIF)
Lykke T. Østergaard (Sunds IF)
Ceyda Akar (Brande IF)
Mathilde Kyed (Ikast FC)
Sofie Ravn Bækgaard (Tjørring IF)
Lucia Nygaard Jensen (Brande IF)
Freya Blindbæk (KLG)
Cecilie Skibsted (Tjørring IF)
Katrine Møller Hansen (Brande IF)
Iben Marie S. Nielsen (Fortuna Hjørring, Højslev St. IF)
Sofie Holmbo (Tjørring IF)
Alberte Aagaard (Tjørring IF)
Malou Ø. Jeppesen (Sunds IF)
Jasmin Skriver (Brande IF)
Nicoline Deichmann Mortensen (Ikast FC)
Sophia W. Thomsen (Sunds IF)
Frederikke Maria Vesterby (KLG)
Maja Bach Olesen (Brande IF)
Astrid Nautrup (Højslev St. IF, FC Salling)
Ellen Kvols Hvidbjerg (Snejbjerg SG&I)

FCM Klubsamarbejdet ønsker alle disse spillere tillykke med deltagelsen i det videre forløb...

Følg FCM Pigefodboldskole på https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet/ 

Følg FCM Fodboldskole på Instagram @klubsam og del dine egne billeder fra FCM Fodboldskole på #klubsam #fcmpigefodboldskole