Lidt om U11erens deltagelse fra træneren:

Lidt om U12erens deltagelse fra træneren:

U12-pigerne deltog i stævnet med to hold, der præsterede godt og blev rost for deres fodboldspil. Desværre førte nogle uheldige resultater til, at vi endte med en guldmedalje og en 5. plads. Det var dog stadig et flot resultat, og det var en god oplevelse både på og uden for banen.

Lidt om U13erens deltagelse fra træneren:

Vi har i weekenden været afsted til Madsby Pige Cup 2024 med FCM U13 Pige Topcenter. Det har været en rigtig god oplevelse at komme ud og spille en masse kampe med pigerne, og vejret var helt fantastisk. Selve stævnet er super fint organiseret og der er styr på tingene både hvad angår, program, dommere, bus, forplejning og indkvartering. Pigerne hygger helt vildt og er MEGA gode til at tage hånd om hinanden. Når der er pause i eget kampprogram bliver tiden brugt på opbakning til de andre FCM hold, se andre hold spille eller blot lade op så vi er klar til næste kamp.

Der vil altid være perioder hvor nogle spillere falder tilbage i ”gamle” rytmer og gør som de er van til, men i det store hele så er det min opfattelse at vi lykkedes med rigtig meget af ovenstående og generelt spiller noget flot fodbold. Det har været en kæmpe fornøjelser at være sammen pigerne der fungerer godt sammen socialt og er 110% fokuseret når vi arbejder med fodbolden. I de første 5 kampe har vi 100% styr på spillet, mens vi bliver lidt udfordret i finalen, og vi må sige at have stolpe ud fremfor stolpe ind, ellers kunne udfaldet sagtens have været et andet.

Sådan forløb stævnet sig for holdene:

U11: U11 gik videre til Slutspil A, efter at de var kommet 1.pladsen i Pulje A. Herefter gik de hele vejen i slutspillet til finalen, men tabte den mod Team Nord med 9-10 på straffespark. FCM Klubsamarbejdet blev altså toer i U11A Slutspil A under Madsby Pige Cup 2024.

U12 Hvid: FCM Klubsamarbejdet hvid gik videre til Slutspil A, efter at de var kommet på 1. pladsen i Pulje D. Derefter gik de til Final, men tabte den mod Dalum IF med 1-0.

U12 Sort: FCM Klubsamarbejdet sort gik videre til Slutspil A, efter at de kom på 1.pladsen i Pulje A. Herefter sikrede de sig en førsteplads i slutspillet efter at have slået Ballerup-Skovlunde Fodbold med 1-0 i finalen. FCM Klubsamarbejdet sort vandt altså Slutspil A i U12A/8M (2012) under Madsby Pige Cup 2024.

U13: U13 deltog i U14 rækken og gik videre til Slutspil A, efter at de var kommet 1.pladsen i Pulje A. Herefter gik de hele vejen i slutspillet til finalen, men tabte den mod Dalum IF U14BC/11M med 2-4. FCM Klubsamarbejdet U14A/11M blev altså toer i U14/11M Slutspil A under Madsby Pige Cup 2024.

Stats og placering:

U11:

 • Sølvmedalje
 • Første plads i pulje A
 • Anden højst målsnit pr. kamp (3,5)
 • Anden flest mål (21)

U12 Hvid:

 • Første plads i Pulje D
 • Top-5 placering

U12 Sort:

 • Guldmedalje
 • Tredje flest mål (13)

U13:

 • Sølvmedalje
 • Førsteplads i Pulje A
 • Højst målsnit pr. kamp (4,5)
 • Flest målscoret (27)

Du kan se alle resultaterne på Madsby Pige Cup-appen.