Thisted FC og FCM indgår samarbejde om et DBU TopCenter

FC Midtjylland og Thisted FC har nu igennem mange sæsoner haft et tæt samarbejde, og udvider nu med et TopCenter for spillere U10-U12 pr. 1/8-2019.

”Vi har igennem en længere proces været i dialog med Thisted FC for at etablere et TopCenter, så vi kan tage endnu bedre hånd om spillerne i Thy og på Mors end vi gør i dag.” udtaler Jonas Bliksted, Elitechef i FC Midtjylland.

Den nuværende aktivitet i området fortsætter, og TopCenteret skal blot ses som et supplement til træningen. FC Midtjylland har tidligere benyttet sig af en dispensation fra DBU, som har givet mulighed til de dygtigste spillere fra området, for at træne med på Topcenteret i Herning, men de drenge og familier slipper nu for den lange køretur.

”I FC Midtjylland tror vi meget på at skabe og underbygge gode miljøer i vores eget område, og det er et TopCenter et godt redskab til. Således håber vi at træningen på TopCenteret kan inspirere dygtige trænere i området, og med træningen af drengene følger også tilbud om træneruddannelse både fra FC Midtjylland og DBU.”

”Vi er i Thisted FC utroligt glade for, at vi i samarbejde med FC Midtjylland, får etableret et TopCenter i Thisted. Det vil helt sikkert være til gavn for Thisted FC og hele lokalområdets klubber. TopCenteret skal være med til at løfte niveauet i hele vores lokalområde." udtaler Brian Hangaard, Formand i Thisted FC.

TopCenteret bliver skudt i gang til den nye sæson, og de første træninger vil være midt i august.