Den talentfulde midtbanespiller, Viktor Bastrup, som både kan spille på 8’er-positionen og den offensive midtbane, skriver under på sin første akademikontrakt. Det sker efter en flot udvikling siden skiftet fra den lokale samarbejdsklub Tjørring IF.

Til dagligt går den unge FCM’er på Guldminen og spiller på U15-holdet.

Hvad betyder det for dig at skrive under på den her kontrakt?

– Det har været et af mine delmål i rigtig lang tid, så det er et vigtigt skridt på vejen mod at opnå mine største drømme, fortæller en glad Viktor.

Hvad ønsker du at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Jeg vil rigtig gerne forfine mit offensive spil endnu mere samt få mere slutprodukt på mine aktioner.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden?

– Først og fremmest vil jeg være den bedste. Jeg har både store – og mange – drømme for fremtiden. Vejen dertil sker via at komme på førsteholdet i FC Midtjylland og derfra til en topklub i udlandet.

Hvilken professionel fodboldspiller lader du dig inspirere af – og hvorfor?

– Jeg lader mig inspirere af mange nuværende og tidligere profesionelle fodboldspillere, men hvis jeg skal nævne én, er det Diego Maradona. Hans teknik, hans leg med bolden, og den måde han bare elskede spillet på. Det er noget, jeg virkelig kan lide, siger Viktor Bastrup.

Akademichef Flemming Broe siger følgende om Viktor Bastrup:

– Viktor er en hurtig, eksplosiv og teknisk dygtig spiller. Samtidig har han et fint flow med bolden og er en dygtig dribler i særligt en mod en-situationer. Sidst, men ikke mindst, er han taktisk stærk og formår at sætte sine medspillere i scene.

– Vi ser frem til at følge Viktors fortsatte udvikling og glæder os over at have ham her i FC Midtjylland, siger Flemming Broe.