Højslev St. IF

Torsdag var der mødt 60 forventningsfulde børn op i alderen 7 til 13 år i Højslev St. IF, klar til at blive trænet af 4 professionelle spillere fra FC Midtjylland.  

Her blev der lavet forskellige øvelser og lege, som passede til de årgange børnene var delt ind i. Samtidig fik børnene stillet nysgerrigheden med spørgsmål til, hvordan livet som professionel spiller er og hvad det kræver (Det kræver også at man træner i regnvejr. Til slut var der tid til at få taget billeder og få skrevet autografer på tøj og fodboldstøvler.
Højslev IF vil gerne sige tak for engagementet fra de 4 FC Midtjylland spillere, som tog sig tid til børnene og var nærværende i deres øvelser og svar. 

Borris IF

Kæmpestor tak skal lyde fra Borris IF. 4 fantastiske oplagte spillere troppede op på vores lille stadion på trods af silende regn, leverede de en kæmpe indsats og fik alle spillere til at følge sig som verdensmestre, uanset om man var u6 eller u15 drenge spiller.  

Giv de 4 et kæmpe skulderklap, de var i særklasse nærværende.   

Vi glæder os allerede til at få besøg igen.

KLG Fodbold

Det hele startede fantastisk.  

60 spillere fordelt på U10 til U13 stod klar. Men så kom regnen og hagl og storm. Men ungerne klarede det imponerende. De piv frøs men de kæmpede og hyggede sig. 

Det hele kun grundet Paulinhos utrættelig energi, gode humør og fantastiske karma. Han tog sig tid til at spille med alle. Selv U8 drenge som kiggede forbi før deres træning. Han snakkede med samtlige tilskuere inklusiv mødre som var mest starstruck. 

Til slut pissede det så meget ned (beklager sproget, men det gjorde det), men de tog sig alle tid til at skrive autografer, tage selfies og smile trods papir var gennemblødt og tusser for længst havde givet op med at virke. 

De 2 akademi spillere Simon og William var de sødeste unge mennesker. De var kanon til de unge piger og drenge. 

Trods gennemblødte gennemførte de, blev til slut og sagde pænt farvel til samtlige 60 spillere. 

Alt i alt en legendarisk dag! 

MorsØ FC

Mens de mørke skyer trak sig sammen over Morsø Multipark, så dukkede der 4 FCM-spillere op i horisonten. Klar til at give 60 drenge fra U11, U12 og U13 en oplevelse, og træne dem. 

Regnen kom, men der var fart og smil hos alle, og der blev gået til den i tacklinger, pasninger, samt skud på mål. 

En rigtig dejlig dag på træningsbanen for alle drenge. Til sidst var det tid til autografer, selfies og spørgsmål til de 4 spillere fra FC Midtjylland. 

Tak for besøget til André Rømer, Alhaji Kamara, Silas Fig Novrup og Sebastian Lodberg

Vorbasse Boldklub

Vi har været så heldige at have haft besøg af 4 utrolige dygtige spillere fra FC Midtjylland som vi skylder er stort tak for at tage så godt imod vores spillere i Vorbasse BK samt et hold fra Team BFO. 

FC Midtjylland kom med en træning plan hvor alle kunne være med, det var med opvarmning hvor der var bevægelse, råb og ikke mindst godt humør. Efter det kom der noget skud øvelser på mål. 

Til slut skulle der være kamp, til alle spillerne i Vorbasse BK og Team BFO’s store fornøjelse fik lov at spille kamp mod rigtige spillere hvor en ene spiller superliga. 

Inden gæster fra FC Midtjylland forlod Vorbasse fik alle muligheden for autografer fra alle 4. 

Så en stor tak til vores gæster fra FC Midtjylland 

Joel Andersson, Malte Melin, Sander Evjen-Brostrøm og George Ekong Etido.

Thyborøn Fritid

I Thyborøn Fritid havde vi besøg af Christian Rust, Akwa og Gigovic, de skulle træne 60 spillere fra 11 til 16 år drenge og piger.  

Vi startede i et forfærdeligt regnvejr og sluttede med skøn solskin, efter en sjov opvarmning blev der trænet i afleveringer og til slut en stor kamp.  

Kæmpe tak til alle tre spillere der gav vores ungdomsspiller en super oplevelse. Vi ser frem til næste gang vi får besøg af FCM  

Ulve hilsen fra Danny Tommerup Thyborøn Fritid.

Vildbjerg SF

Næsten 60 unge U11 og U12 drenge og piger, var mødt op til en sjov træning, hvor deres vanlige trænere blev skiftet ud med Mads Bech Sørensen, Stanley, Jonatan Lindekilde og Arinze James Inyere fra FCM-superliga / Akademiet. 

Det blev til 1.5 time med masser af boldberøring i form af driblinger, skud, finter og selvfølgelig lidt ikonisk indkast leveret af Mads Bech. 

Efter træningen søgte vi ly indendørs hvor spillerne troligt satte deres tid til rådighed, for autografer og en masse billeder. Ja selv et par forbipasserende gæster fik sneget sig til en selfie med de unge spillere. 

Der var smil på læberne hele vejen rundt, selv om det væltede ned med regn i næsten hele træningstiden. 

Vildbjerg SF siger mange tak, og det har været en fornøjelse at have så dygtige, ikke kun sportslig men også pædagogiske spillere fra FCM på besøg. 


Datoen for næste turné i Ulveland kendes endnu ikke, men man kan løbende følge med på sitet og når der oprettes en aktivitet, er det tid for klubbens FCM Klubrepræsentant at ansøge om et besøg.