Tangsø / Bøvling fodbold 

Vi takker mange gange for besøget af ligaspillerne fra FC Midt Jylland.  

Vores børn gik på banen med masser af gåpåmod og fik en ordentlig oplevelse, da de mødte spillerne fra FCM. Nye øvelser kom i bogen og lækre driblinger blev beundret - både af spillere og forældrene på sidelinjen. 

Traditionen tro sluttede træningen med en lille kamp. Alle de små mod 2 spillere, der kunne spille alle af banen. De store fik æren af at komme på hver deres hold med en professionel spiller. 

Vi havde en fantastisk eftermiddag, hvor børnene oplevede engagerede spillere, der delte ud af finter og highfives til alle. Vores spillere gik fra banen med masser af boldglæde, fællesskab og smil på læberne. 

Fursund IF

Fursund IF har i aften haft besøg af Oliver Sørensen, Adam Nygaard Andersen, Magnus Skydsgaard Jensen og Musiliu Olayinka Odekunle. Fursund IF stillede med spillere fra U8, U10, U11 og U12. Og vi havde også invitetet naboklubben Roslev IKs U13 drenge. Vejret var ikke det bedste, men 40 topmotiverede spillere og 8 trænere deltog i træningen, og bagefter blev der taget billeder og skrevet mange autografer på både T-shirts, sedler og fodboldstøvler.  

Fodboldudvalget havde startet grillen op, så der var pølser at varme sig på efter træningen. 

Fursund IF siger mange tak for besøget! 

Brædstrup IF

Stor dag på Brædstrup IF's anlæg 

Først skal der lyder stor tak til FCM klubsamarbejde for den flotte gave, som blev overrakt af af klub samarbejdes leder Thomas Larsen, det betyder meget for klubben at i husker at vi fejrer 100 år. 

Derefter havde de 60 lokale spillere en super dag med de 4 FCM spillere, hvor der blev trænet finter, skud og til sidst blev der spillet kamp med heltene fra FCM. Det var helt klart aftenens højdepunkt, at de fik lov til at både spille sammen med dem og imod dem. 

Da de havde trænet og spillet i 1 time og 30 min blev der taget billeder og skrevet autografer i spandevis og derefter viser Cho bare klasse ved at køre en konkurrence hvor en heldig spiller vandt hans fodboldstøvler, det kommer den spiller aldrig til at glemme. 

En kæmpe tak til Valdemar Byskov, Gue-Sung Cho, Lasse Overgaard og Daris Catak for at give BIF spillerne en helt unik dag, vi håber at se jer igen en dag. 

Måbjerg IF

Sikke en oplevelse Juninho, Francolino Dju og Gustav Bjerge gav Måbjergs U9 piger og U11 drenge i dag.  

Alle Måbjerg spillerne glædede sig meget til en anderledes træningsaften. Og de fik alt hvad de ønskede sig. 

Først forskellige øvelser inden der skulle spilles kamp - Pigerne og FCM drengene mod U11 drengene. Der blev grint, jublet, driblet, løbet og lidt samba bold så vi også.  

1000 tak til de 3 unge mænd for deres indlevelse, engagement og glæde - de gav alle de unge mennesker en helt fantastisk oplevelse. 

Kibæk IF

I dag fik Kibæk IF Fodbold besøg af Dario Osorio, Charles, Christian Bøje Jørgensen og Andreas Bjørnslev Knak.  

60 piger og drenge fra u8 til og med u12 fik en fantastisk oplevelse. Trods regnen blev der givet gas i øvelserne og kampene mod de 4 fcm spillere.  

Kibæk IF Fodbold siger tak til de 4 spillere for god træning , hvor børnene var 100% i fokus. 

Hurup IF

Vi var i Hurup IF så heldige at få besøg af spillere fra FCM, som torsdag d.25/4 kom og trænede godt 60 drenge og piger i U10-U12.  

Vejret til trods kom alle med en fed indstilling til træningen, og gik ind til de øvelser de fik med stor gejst. Der blev skudt på mål, der blev øvet finter og sidst men ikke mindst spillede de kamp imod hinanden, med de 4 spillere fra FCM fordelt på de 4 hold.  

Det hele sluttede med et fællesfoto og autografskrivning. En dejlig aften med stor tilslutning. 

Hammerum IF

Hammerum if fik idag æren af at 4 fcm spiller kom ud og trænede U8-U9-U10  

Adam Gabriel leverede fra start med energi og entusiasme og de 3 unge akademister fulgte trop.  

Selvom vejret gav udfordringer, var der smil og god energi fra de unge mennesker, som lærte tricks og fik autografer.  

Hammerum if som har haft 100-års jubilæum i år er rigtig glade for at Fc Midtjylland favner bredt, så de unge mennesker kan møde deres forbilleder i øjenhøjde.  

Tak for en god dag.  

Hammerum IF 

 


Datoen for næste turné i Ulveland kendes endnu ikke, men man kan løbende følge med på sitet og når der oprettes en aktivitet, er det tid for klubbens FCM Klubrepræsentant at ansøge om et besøg.