Sallingsund FC 

Vi var i dag i Sallingsund FC så heldige at få besøg af fire superliga og akademi spillere fra FC Midtjylland. Dagens gæster fra det midtjyske var Jonas Lössl, Iver Fossum, Obule Sunday Moses og Alamara Djabi, de leverede en god times træning, der indeholdt alt fra finter og spark til kamptræning.  

SFC havde spiller fra U8 til U15 med og selvom vi var i konkurrence med håndboldkampe og andre arrangementer, havde de 50 børn og unge der var mødt op en helt fantastisk oplevelse. Det er ikke ret tit der trænes med superliga eller akademi spillere på vores stadion, så koncentrationen og respekten var stor hos alle de fremmødte børn og unge.  

Vi vil gerne fra SFCs side sige mange tak til de fire spillere, for en underholdende og lærerig træning. Vil vil også takke FC Midtjylland for at lave disse arrangementer for deres samarbejdsklubber, det betyder så meget for små klubber som vores, at vi kan give vores unge spillere oplevelser som denne, uden det koster en formue. Vi håber vi måske kan være heldige at få besøg fra FC Midtjylland en anden god gang. 

 

Aulum IF 

Her til aften har har vi haft besøg af  

Martin Fraisl, Albert Lodberg samt Nicolas Beetson fra FC Midtjylland. 

De var sammen med ca. 50 spillere fra U10-U14, der alle havde en god aften.👍 

Aulum IF siger tak til FCM Klubsamarbejdet for dette arrangement ⚽⚽ 

 

Tim GIF fodbold 

Hvad har vi gang i? Fodbold, fikse driblinger og finurlige finesser. 

Det er torsdag, solen titter frem mellem efterårsskyerne, og der er spænding i luften, for lige om lidt får Tims fodboldafdeling i Tim Gymnastik- og Idrætsforening fornemt besøg. Emiliano Martinez, Christian Rust og Kramoko kommer på besøg – og ja det er rigtigt - det er nogle af FC Midtjyllands spillere, der kommer. De skal træne med fodboldbørn og unge på stadion.  

Træningen er i gang, og det går forrygende. Der dribles, skydes, jongleres, svedes og grines – det er fedt. Fodbold er fedt. At få nogle friske input og prøve noget helt andet end det, man er vant til – det skaber gejst til at ville prøve igen og til at ville mere. Alle tager udfordringen op og får en kæmpe oplevelse i rygsækken. Der er nogle, der er kommet for at kigge på – de er nysgerrige på den fede måde, for fodbold kan så meget andet. Det er med til at samle os på tværs af alder, køn, nationaliteter og meget mere – det skaber sammenhold og fællesskab.  

Træningen afsluttes med en kamp, hvor Emiliano, Christian og Kramoko også er med. Det er en kæmpe oplevelse – tænk at have været på hold med dem eller have spillet mod dem – det er sejt. Der skrives autografer på trøjer, shorts og fodboldstøvler og takkes af for i dag. Hvor har det været en fed oplevelse, som helt sikkert printer sig ind i bevidstheden på morgendagens stjerner og deres trænerteams. Det var en oplevelse, der kunne realiseres takket være den kæmpe frivillige indsats, der ydes i Tim GIF´s fodboldafdeling i kombination med FCM klubsamarbejdet. 

Bording IF 

En hel fantastisk dag vores ungdomsspillere havde, med en god gang træning med FCM-spillerne. 

Vi var 60 spillere i alderen 9-13 år og de blev delt i 3 hold, hvor de så fik forskellige øvelser. 

Som vores trænere sagde flere gange til deres spillere," I er da meget bedre i dag". 

Efter træning fik spillerne lov til at stille spørgsmål og dem kom der mange af og efter alle spørgsmål var der autograf skrivning.