SHN/Ulfborg 

Vi var så heldige at blive udtrukket til en træning med superliga- og akademispillere fra FCM, så vi har i dag haft besøg af Andreas Rømer, Julius Voldby, Stanley Iheanacho som skulle stå for sæsonens sidste træning. 

Vi stod klar med omkring 50 yderst veloplagte og spændte U11/U12 drenge og U13/U14 piger, som var klar til at give den en ekstra skalle i anledning af det fine besøg.  

Børnene hyggede sig gennem hele træningen, og blev mødt at nogle meget imødekommende, velforberedte og dygtige FCM-spillere. 

Tak for jeres måde at møde børnene på og for jeres overskud til billeder og autografer efterfølgende. 

Det har været en stor og god oplevelse for alle drenge og piger! 

Fodboldsparkende hilsner fra Ulfborg-Vemb fodboldsamarbejdet 

 

Hammerum IF 

I dag havde vi i Hammerum besøg af Adam Gabriel og Nikolas Dyhr fra superligaholdet og de 2 akademispillere Mathias Nørskov Kruse og Sebastian Lodberg. 

30 U11 Drenge og 25 U10-11 Piger ventede spændt på dagens gæstetrænere på kunstgræsbanen i Hammerum. 

Og de blev ikke skuffede... 

Der blev opvarmet, der blev øvet skud og der blev spillet kamp, og overalt på banen var der masser af smil og ægte fodboldglæde. 

Efter træningen var der god tid til at få en autograf og et billede sammen med FCM-spillerne. 

Og der blev også tid til nogle ekstra skud sammen med idolerne, så dagens gæstetrænere forlod først banen en time efter selve træningen var slut! 

En kæmpe oplevelser for livet for vores drenge og piger, og mon ikke der i fremtiden kommer til at stå GABRIEL og DYHR på ryggen på mange FCM-trøjer i Hammerum? 

Tusind tak til alle 4 spillere for en fantastisk dag! 

 

Billund IF

Mange tak for jeres besøg af jeres udsendte hold i går, torsdag 12. oktober. 

Vi havde en fantastisk eftermiddag med rigtig god træning, 50 børn (drenge og piger) som gik til bolden i 90 minutters træning.  

Jeres hold var helt nede i børnehøjde og en fornøjelse at se hvordan de ”mødte” børnene på deres niveau.   

En enkelt spiller spurgte mig om de nu også var helt ægte, da jeg i deres træningskamp fortalte målmanden at han havde virkelig et stærkt forsvar (José). En anden spiller, en pige på 13, turde efter træningen ”kræve” at Jose sender hende et ”hjerte-håndtegn” når han, forhåbentligt, snart scorer.    

Der er allerede arrangeret en tur på et af vores pigehold til den kamp de modtog billetter til. 

 

Koldby-Hørdum IF 

Brasiliansk sambabold i Koldby Idrætspark!  

Torsdag d. 12 oktober havde Koldby-Hørdum IF fornøjelsen af at få besøg af 4 FCM-spillere. Paulinho, Charles, Adam Nygaard og Silas Norup havde taget turen  

til Thy for at træne 46 spændte og håbefulde ungdomsspillere.  

En super træning som indfriede alle forventningerne, og mere til. FCM-spillerne levede sig ind i det, og gav alle ungdomsspillerne én på opleveren. Og som Sune på 10 år sagde: “Jeg håber at blive lige så god som Paulinho en dag” 

Efter træningen blev der tid til at få taget fællesfoto, ligesom at FCM-spillerne tog sig tid til at give alle en autograf og et billede. 

Koldby-Hørdum IF vil gerne sige tusinde tak til Paulinho, Charles, Adam og Silas for en super aften!