Boris-Faster-Hanning
Der var lagt op til en på alle måder skøn dag med høj sol, nyslået græs, gang i grillen og en masse glade mennesker på stadion. For så lige at toppe dagen, havde BFH været så heldig at få en mulighed for at få besøg af tre af ”hedens drenge”. Det var tre super oplagte FCM spillere, Pione Sisto, Mathias Nørreskov Kruse Konradsen og Sebastian Lodberg, som gav godt 60 glade børn, både piger og dreng i alderen 10 til 15 år, samt ledere, en super aften.  Spillerne blev delt op i to grupper. De yngste, 10-12 år sammen med Matias og Sebastian, som gav både smag på hvordan man skal træne på fysikken, med mange armbøjninger, men også at teknikken hele tiden skal forbedres. Den anden gruppe var aldersgruppen 13-15 år. Her tog en meget oplagt Pione sig kærligt af dem, med masse sjove øvelser og skud på mål.

Begge grupper sluttede træningen af med spil på to mål hvor alle gik til stålet hvor der både blev lavet detaljer, scoret mål og ikke mindst grinet af og med hinanden 😊

Efter en skøn træning var der naturligvis god tid til at få skrevet mange autografer og taget billeder af vores helte fra FC Midtjylland, igen med stort engagement fra alle. Helt igennem en super eftermiddag 😉


Sunds IF
Sunds IF havde onsdag d. 21. september 2022 besøg af Henrik Dalsgaard, Malthe Johnsen Bøndergaard og Albert Lodberg fra FC Midtjylland. De stod for træningen af U10-13 Drenge og Piger fra Sunds IF.

Det var ca. 55 forventningsfulde drenge og piger, der var klar til besøg af spillerne fra FC Midtjylland, og de blev ikke skuffede. FCM-spillerne ankom i god tid, så der var tid til holdfoto. Det var nogle friske og spillelystne FCM spillere i legehumør, der leverede en spændende og motiverende træning, hvor alle børn var i centrum. Der var denne dag ekstra god energi fra børnene og højt humør fra dem alle.

FCM spillerne skiftede mellem holdene i løbet af træningen, så alle nåede at blive underholdt af alle FCM-spillerne. Derefter blev der spillet kampe hvor FCM spillerne deltog aktivt til glæde for de unge. FCM-spillerne var gode til at engagere sig og. At spille kamp mod en ægte superligaspiller eller akademispiller var tydeligt fedt for børnene.

Efter kampene stillede alle FCM spillerne op til spørgsmål, autografer, fotografering og hyggesnak.
Der blev skrevet autografer på alt fra mave/arme/ben til fodboldstøvler og spilletrøjer, og ingen gik derfra uden at have fået den autograf eller det billede, som de gerne ville have. Der var stor tålmodighed blandt FCM spillerne. Mange smil og god stemning!

Sunds IF siger tak til Henrik, Malthe og Albert, fordi de afsatte tid til at give vores drenge og piger en god oplevelse. En dag de ikke glemmer foreløbigt.

 

Rindum SU
"De kommer nu - de kommer nu…"

60 glade og forventningsfulde pige- og drengespillere fra U9-11 stod i dag klar til træning med spillere fra FC Midtjylland. Børnene fra Rindum SU havde været så heldige via klubsamarbejdet at få tre spillere fra FCM ud at træne dem. De tre spillere var superligaspiller Sory Kaba og de to U19 spillere Malte Haulund Melin og Mahdi Babaisel.

Træningen foregik lige del på dansk og engelsk, hvilket flere af børnene havde været rigtig spændte på, men med gode instruktioner og lidt tolkning var børnene klar til at udføre de forskellige øvelser.

Der har sjældent været så stille på Rindum Stadion som når de tre FCM-spillere instruerede og viste den næste øvelse. Alle spillere var topmotiverede for at give den gas sammen med de prominente gæster.

Kaba, Meling og Babaisel var alle i "øjenhøjde" og leverede "varen" 100%, så børnene fik en træningsoplevelse, som de aldrig vil glemme. Til sidst blev der taget billeder og skrevet autografer til den helt store guldmedalje og først da de sidste børnespillere blev "slæbt" hjem af deres forældre kørte de tre FCM-spillere hjem igen.

Rindum SU siger tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse med nogle skønne spillere og personer, som tog alle vores spillere med "storm".

Vi håber, at vi igen på et tidspunkt kan invitere FCM indenfor igen til flere af vores mange børne- og ungdomsspillere - der var godt nok mange, som lige kiggede forbi og skulle se deres søskende træne i dag:-)

 

Hejnsvig IF
Onsdag d. 21. september oplevede Hejnsvig IF, at få besøg af U17 spilleren, Daris Catak, U19 spilleren Christian Esager Rust og superliga stjernen Evander Ferreira.

Det var med stolthed og glæde at Hejnsvig IF, som i 2022, er blevet samarbejdsklub med FC Midtjylland kunne præsentere så dygtige spillere i de ydmyge omgivelser på Hejnsvig Stadion.

Hejnsvig IFs ungdomsspillere var starstrucked over at se, så dygtige spillere i deres egen klub. Fra hele Hejnsvig Idrætsforening skal lyde et kæmpe tak til Daris, Christian og Evander, samt hele FC Midtjylland, som gav børnene en uforglemmelig dag, med forskellige træningsøvelser og en kamp, hvor spillerne selv deltog aktivt og legede med børnene og viste glæden ved fodbold.