Mejrup GU

Torsdag den 27. april havde 60 af Mejrup GU Fodbolds U11-, U10- og U9-drenge fornøjelsen af at blive trænet af ægte superligastjerner fra FCM, da Jonas Lössl, Daniel Freyr Kristjánsson og Mahdi Babaiasl kom på besøg i klubben. Fodboldklubbens drenge har haft en megafed aften og var vilde med FCM-spillerne, som var meget dygtige til at sætte gang i drengene. Klubbens drenge synes særligt godt om, at der efter træningen var rigtig god tid til at få autografer og billeder. Mejrup GU Fodbold siger tusind tak for en kanon aften!

Nordvestmors BK

Nordvestmors BK siger tak for en rigtig god træning med spillerne fra FC Midtjylland.
Spillerne har haft en skøn træning.
Vi vil gerne have lov at rose spillerne for deres håndtering af alle vores spillere. Det var helt perfekt 🤩
Stor ros for at de var så gode til at være i højde med børnene - det gælder alle tre. Vores spilere har haft en helt fantastik dag.
En særlig stor ros til Oliver Sørensen for håndtering af en pige, som egentlig ikke rigtig turde være med. Hun endte med at gå smilende fra dagen.
Vi tager meget gerne imod tilbuddet igen.

Skjern GF

Herlig aften for fodboldtøserne i Skjern GF Fodbold

Godt 40 fodboldglade piger fra U12-U14-årgangene havde en fest, da de fik fint besøg en helt almindelig træningsaften.

FC Midtjylland havde sendt en kvartet af spillere af sted, der til lejligheden havde skiftet spillerdragten ud med cheftrænerkasketten!

Da Silva Paulinho, Rigon Matos Charles, Christian Peter Bøje Jørgensen og Liam Johan Selin sørgede for, at alle pigerne fik en træningsaften med ekstra smil på læberne - ikke mindst, da seancen sluttede af med "voksne" mod spillere! En ulige kamp, i øvrigt - men sjovt var det!

Snejbjerg SG&I

Stjernetræf i Snejbjerg!

Stefan Gartenmann, Jonathan Lind, Isa Abubakar Musa og Sebastian Lodberg satte 60 lokale u11-14 drenge og piger stævne til fællestræning i Snejbjerg SG&I.
Vejret var perfekt og humøret højt alle 90 minutter.
Let opvarmning, gode øvelser og kamp med veloplagte idoler fra Fcm, det er opskriften på en yderst vellykket dag på kunststof.
Efter træningen var der tid til både autografer og selfies.
Snejbjerg SG&I siger tusind tak for besøget og på gensyn.