IF Nordthy

55 glade børn fik i eftermiddag en stor oplevelse. Banen i Sennels dannede nemlig rammen for en gang fællestræning styret af spillerne Adam Nygaard, Mark Ugboh og vores lokale Victor Bak fra FCM😃⚽️ En stor tak til spillerne for at tage turen herop💪🏻

Tak til Sparekassen Thy og Erhvervsklubben for bidrag til pølser og sodavand.

FCM Klubsamarbejdet - vi takker for besøget⚪️⚫️🔴

Mejdal-Halgård Fodbold

Tak til FC Midtjylland!

Torsdag d. 27. april var der fint besøg på Mejdal-Halgård Stadion i form af 3 fodboldspillere fra FC Midtjylland:
Valdemar Byskov, Julius Voldby og Gustav Bjerge.
60 lokale fodbold drenge og piger fra u11 og u12 var mødt op til at blive trænet af deres helte fra FC Midtjylland. Der blev trænet tekniske finesser, øvet skudtræning og til sidst spillet et par spændende kampe. Til de unge spillere fra Mejdal-Halgårds store glæde, deltog alle FC Midtjylland spillerne i kampene. Det var uden tvivl et af aftenens højdepunkter, at spille på hold - eller i mod de professionelle fodboldspillere fra FCM.

Mejdal-Halgård fodboldklub vil gerne takke FC Midtjylland for besøget, og ikke mindst hele samarbejdet klubberne i mellem.

Gudum Nissum IF

GNIF vil gerne sige tusind tak for en dejlig eftermiddag, hvor Aral Simsir, Edward Chilufya og Jamiu Olaide Musbaudeen trænede 60 fodboldspillere. Der var fart over feltet, smil og mange grin. Det var en stor oplevelse at møde de tre Superliga-spillere, som gav den gas, udfordrede og motiverede vores spillere. Efterfølgende stillede de sig op og fik taget billeder og skrev autografer til alle 60 spillere - det var en lang kø, men der var godt humør både hos vores spillere og de tre Superligaspillere hele vejen igennem. Mange har allerede spurgt, hvornår de kan komme igen :-) Så igen skal der lyde et stort tak for det store engagement og velvillighed hele arrangementet igennem - TAK!