Alhedens IF

Tak for besøget fra FCM. Det har været en super god eftermiddag, med en masse glade børn, engagerede spillere og dejligt vejr. I Alhedens IF havde vi valgt at kombinere besøget fra FCM med indvielse af vores nye multibane. Derfor begyndte vi med tale fra vores formand Klaus, som herefter klippede den berømte røde snor, som tegn på, at vores nye multibane var klar til brug. Herefter havde vi aftalt med de fire FCM-spillere: Armin Gigovic, Mads Nybo Lauritsen, Simon Kristiansen og Theis Bøndergaard, at de skulle sparke de 50 sponsorerede Select bolde ud, som vi havde fået sponsoreret af vores lokale Dagli´ Brugsen. Det gjorde de, til stor glæde for alle de fremmødte børn. Efter dette, gik børn + spillere på kunstgræs banen, hvor der var træning. Her blev der fintet, driblet, kæmpet og skudt på mål, til den helt store guldmedalje 😊 Efter den gode træning, var der fælles billede på multi-banen og autografskrivning fra spillerne. Der var mange børn, der gerne ville have en autograf af de fire spillere, som fik skrevet på både støvler, bolde, trøjer og arme. Som afrunding på eftermiddagen, var der kage fra den lokale bager, og sodavand fra Hancock til alle.

Borbjerg-Skave Fodbold

Borbjerg Skave Fodbold har i dag haft besøg af Astrit Selmani, Gustav Ørsøe Christensen, Marcus Sønderstrup Nielsen og Andreas Bjørslev Knak. Cirka 50 ungdomsspiller fra U7 til U12, var mødt spændte op, og var klar til at træne med FCM-spillerne. Det var tydeligt at se, at ungdomsspillerne havde glædet sig til at blive trænet af stjernerne fra FC Midtjylland. Efter træningen var der autografskrivning og mulighed for at få taget billeder med FC Midtjylland spillerne, hvilket ungdomsspillerne nød i fulde drag. Tusinde tak til Astrit Selmani, Gustav Ørsøe Christensen, Marcus Sønderstrup Nielsen og Andreas Bjørslev Knak, for nogle hyggelige og inspirerende timer på Borbjerg Stadion.

EIF/NSG

Vi, i EIF/NSG, havde i aften besøg af 4 motiverede og engagerede spillere fra FC Midtjylland. 49 spændte U11-U13 drenge havde glædet sig til aftenens træning med Kristoffer Olsson, Heini F. Sørensen, Akwasi Owusu og Timothy Kongsbak. Drengene fik absolut indfriet deres forventninger. Fordelt i 3 grupper fik drengene træning hvor der både var plads til relevante øvelser, glimtvise syn af hvad de 4 FC Midtjylland spillere kan og ikke mindst - plads til grin, sjov og små snakke med fodbold-heltene.

Drengene havde en fantastisk aften som sluttede af med fællesbillede og massevis af autografer fra heltene.

Gauerslund IF

Vi siger mange tak for besøget af jeres spillere. Vi havde en rigtig god træning for ca. 45 piger og drenge og alle havde en god oplevelse.