Mens Ulvene jagter endnu et mesterskab, kan I, kære målaktieindehavere, jage præmier ved at støtte op om Jeres lokale klub og FCM Klubsamarbejdet.

Både store og små klubber er i knæ, og har brug for at komme i gang med fodbolden igen. Vi vil alle sammen gerne have en lokal klub at komme tilbage til, og derfor håber vi, at I vil støtte endnu mere op i den nye sæson, så vi i samarbejde kan hjælpe de små klubber ude i lokalsamfundet. Klubber, hvor de små starter op, og hvor frivillige yder en kæmpe indsats for fællesskabet.

Denne gang er der igen mulighed for at vinde lækre præmier, og der kommer endnu flere til.

Du har bl.a. mulighed for at vinde gavekort til:

  • Kaufmann
  • Thiele
  • Restaurant Dyrbys
  • Restuarant Katastrophe

Igen er der altså masser af lækre præmier på højkant.

Tilmeld dig HER

Med en målaktie kan du støtte Din Klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og Din Klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet og klubberne herunder samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår. Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og Din Klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier. Læs mere om tiltaget her – https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/