Smil med både mund og øjne

En flok dejlige piger mødte op på FCM U11 Pigefodboldskole i center SYD.

Onsdag aften var første gang, vi skulle se piger fra årgang 2011 og enkelte fra årgang 2012 i aktion på FCM Pigefodboldskole og lad os bare sige med samme, at det var et dejligt møde. Søde og rare piger, der både smilte med mund og øjne fra først til sidst – og alt andet lige, så er det jo det vigtigste, at man er glad for at spille fodbold.

Ude på træningsbanen gjorde pigerne også alt hvad de kunne for at vise deres kunnen og for at udvide deres repertoire, hvilket gjorde, at det ikke kun var pigerne, som fik motioneret en del – det gjorde den såkaldte ”magiske kuglepen” også 😊

Da de så til sidst havde overstået én times træning og en times spil på forskellige typer og størrelser af baner, ja så var forståeligt nok ikke meget mere energi tilbage i tanken.

Da pigerne var taget hjem, så var det trænernes tur til at komme på banen for at snakke alle spillerne igennem og det var bestemt ikke let at finde frem til de spillere, som nu skal være en del af bruttotruppen til FCM U11 Pigelicensholdet i center SYD. Mange af pigerne var nemlig meget jævnbyrdige, så kan man nu ikke finde sit navn på nedenstående liste, kan man derfor med ro i sindet tænke om sig selv, at man gjorde det rigtigt godt, men at det blot var nogle andre, som denne gang fik muligheden for at være en del af bruttotruppen til FCM U11 Pigelicensholdet i Center SYD.


Følgende spillere blev udvalgt til bruttotruppen til FCM
U11 Pigelicensholdet i Center SYD:
Kathrine Juhl Kristiansen (Grønbjerg/Langelund IF)
Frida Pi Jensen (Ikast FC)
Andrea Bojer Herlev (Snejbjerg SG&I)
Joseline Friis (Billund IF)
Alexandre Rudenoka (Ikast FC)
Melanie Nygaard Jensen (Tjørring IF)
Ida Madsen Kastberg (Filskov IF)
Sofia Amalie Østergaard (Ikast FC)
Sara Siig (Videbæk IF)
Alma Rathe (Snejbjerg SG&I)
Alberte Sørensen (Rindum SU)
Safiyâh Kan (Ikast FC)
Katrine Jonasen (Billund IF)
Carolina Egedal Nørhave (Ikast FC)
Karla Svendsen (Ikast FC)
Nisa Kan (Ikast FC)
Madeline Gregersen (Snejbjerg SG&I)
Josefine Hjortshøj (Ikast FC)
Naja Siig (Videbæk IF)

FCM Klubsamarbejdet ønsker alle disse spillere tillykke med deltagelsen i det videre forløb...

Følg FCM Pigefodboldskole på https://www.facebook.com/fcmklubsamarbejdet/ 

Følg FCM Pigefodboldskole på Instagram @klubsam og del dine egne billeder fra FCM Fodboldskole på #klubsam #fcmpigefodboldskole