Sidste vindere for sæsonen på MÅLAKTIER

For FC Midtjylland endte sæsonen med sølv i Superligaen og den første guldmedalje i Sydbank Pokalen. Men FC Midtjylland var ikke de eneste, der kunne hæve armene efter sæsonens afslutning. Der er nemlig også fundet seks vindere på Målaktier.

Den sidste præmietrækning på Målaktier har både fundet vindere blandt dem, der støtter med en målaktie og dem, der støtter med en pointaktie.

Vindere af målpræmier
Mogens H. Kristensen – Gavekort Dyrbys, Herning. Værdi 500 kr.
Ritt Alstrup – Frenkie de Jong match worn spillertrøje
Peder Kjær – Guldminerne af Rasmus Ankersen

Vindere af pointpræmier
Bjarke Klemensen Gade – Træningspas i Goalbox
Nette Askjær – Gavekort til Stark. Værdi 1.000 kr.
Christopher Kjærsgaard Pedersen – Gavekort Bones, Herning. Værdi 200 kr.

Stort tillykke til alle vindere.

Mogens Kristensen, støtter Sundby Thy IK
”Jeg støtter Sundby Thy IK og gør det, fordi jeg er involveret i klubben, samt at vi lokalt har stor nytte af FCM Klubsamarbejdet, som vi jo også er en del af”.

Bjarke Klemensen Gade, støtter Fursund IF
”Jeg støtter Fursund IF, som er en lille klub på landet i et område, der pt. er inde i en hård tid. Jeg skal desværre ikke selv bruge min præmie, men vil donere præmien til en spiller eller barn fra Fursund IF, der vil få glæde af denne oplevelse”.

Nette Askjær, støtter FCM Klubsamarbejdet/FCM SAMFUND
”Jeg støtter FC Midtjylland. Det gør jeg, fordi der er altid en skøn stemning og nogle dejlige mennesker. Men også fordi jeg selvfølgelig synes, at de spiller godt, og de altid er der for sine fans”.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har støttet FCM SAMFUND/FCM Klubsamarbejdet og DIN Klub her i foråret med en målaktie. Vi vender tilbage i den nye sæson med flere lækre præmier samt åbner op for sponsordelen, hvor alle fans vil kunne finde lækre og fordelagtige tilbud fra diverse sponsorer.

Med en målaktie kan du støtte DIN klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og DIN klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet og klubberne herunder samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår. Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og DIN klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier.
Læs mere om tiltaget her – 
https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/.