Repræsentantskabsmøde udskydes på ubestemt tid

Af respekt for Sundhedssituationen i landet udsætter FCM Klubsamarbejdet årets repræsentantskabsmøde.

FCM Klubsamarbejdet havde indkaldt samarbejdsklubbernes FCM Klubrepræsentanter til repræsentantskabsmøde søndag den 4. oktober. Grundet forsamlingsforbuddet ville rammen omkring mødet denne gang dog være væsentligt anderledes end tidligere, idet vi fremfor at skulle mødes til ét stormøde i stedet skulle være samlet i én værtsklub ude i hver af de respektive 6 områder af FCM Klubsamarbejdet og så skulle selve mødet styres fra MCH Arena og foregå via videoforbindelse ud til områdeforsamlingerne.

- Der var rent faktisk også stor tilstrømning til denne alternative mødeform – faktisk tror jeg aldrig, at tilmeldingerne er kommet så hurtigt. Det kan både skyldes, at Klubrepræsentanterne ikke skulle køre så langt efter det og det kan skyldes, at det er blevet meget nemt at tilmelde sig via vores nye hjemmeside. Uanset hvad så er det jo positivt, at folk gerne vil komme til vores repræsentantskabsmøde, fortæller leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen, som fortsætter:

- Det ændrer dog ikke på, at der er stor forskel på, om vi samler nogle børn fra samarbejdsklubberne til træning på en åben bane under ”Fodboldens Corona-regler” eller om vi samler nogle FCM Klubrepræsentanter i et lukket lokale – om end det er med god afstand, sprit i lange baner, mundbind, at man sidder med ansigtet i samme retning etc. Forskellen er, at det foregår indendørs.

Myndighederne anbefaler dog nu, at man aflyser eller udsætter arrangementer såsom fødselsdage, familiefester, byfester og lignende som ikke er tvingende nødvendigt til man igen får styr på smittespredningen i landet.

FCM Klubsamarbejdets bestyrelse, Fodboldudvalget og den daglige ledelse af FCM Klubsamarbejdet er alle enige om, at det er betænkeligt at skulle samle så mange mennesker, som vi gør til repræsentantskabsmødet. Gode folk, der samtidig kommer fra mange forskellige klubber/byer, og en enkelt smittet vil kunne sende smitten utroligt mange steder hen.

- Den enstemmige beslutning er derfor, at vi udskyder repræsentantskabsmødet i FCM Klubsamarbejdet på ubestemt tid. I forhold til valg til Fodboldudvalget så er vores formand Michael Koch ikke på valg i år og da alle andre ønsker genvalg dertil, så bliver de som min. siddende indtil repræsentantskabsmøde kan afholdes, fortæller Tommy Jensen.

Vi håber og tror på stor forståelse for og opbakning til vores beslutning og ser frem til, at vi igen kan mødes med alle de gode Klubrepræsentanter fra vores samarbejdsklubber.