Sommerferien nærmer sig efterhånden ganske meget, og det betyder også, at fodbolden for sæson 2020/2021 lakker mod enden. For de piger og drenge, der har været med i FCM Pigelicenstræning og FCM-licenstræningen skulle fodboldåret oprindeligt være afsluttet med en fælles tur til BIF-CUP – en tur, der plejer at være en fantastisk afslutning sammen med alle sine fodboldkammerater. I år er det bare sådan, at der florerer en global pandemi, som har gjort, at BIF-CUP er aflyst. Hvad gør man så, når der står 475 fodboldspillere, som skal have den bedst mulige afslutning på fodboldåret?

Afslutning med mindre smitterisiko
Alle pige- og drengespillere har haft et noget specielt år grundet Covid-19. Heldigvis har det været på et minimum af træninger, der har måtte blive aflyst – og heldigvis kan vi også slutte året af sammen.

I hver sit træningsområde har trænerne arbejdet på at lave et dagsprogram, som kan runde året godt af. Det vil altså være forskelligt, hvad afslutningsdagen vil byde på – men én ting er sikkert; fodbolden bliver en del af programmet alle steder. Derudover er det forskelligt, om resten af programmet byder på en tur i WOW-Park, en tur i svømmehallen, grillhygge med forældre, storskærm med Wales-Danmark eller andet.

Måden dagen er sat sammen på betyder, at vi kan holde det på et mindre antal mennesker, der samles, og dermed også mindske risikoen for at få smitte og/eller isolation. Lige op til en sommerferie er det nok meget rart, hvis man ikke skal sidde i isolation derhjemme – uanset om rejsen går udover landets grænser eller ej.

I næste uge vil vi bringe billeder/video fra de forskellige afslutningsdage, der forhåbentlig er fyldt med sol, fodbold og godt humør.