Kamp mod Italiensk klublegende

I næste lag af stævnet ventede den lokale storklub Genoa CFC. Holdet er trænet af Domenico Criscito, forhenværende klublegende i Genoa og tidligere Italiensk landsholdsspiller. Et hold der var rigtig klogt organiseret, og som havde en fysik i holdet som desværre også viste sig at blive for stor en mundfuld. Vi kommer desværre bagud lige inden pausen, og derfra er vi presset i bund. På trods af en fin indsats og en godkendt præstation må vi erkende at vi desværre taber fortjent til en rigtig dygtig modstander, der tidligere på sæsonen havde tilspillet sig en fjerdeplads i det Italienske mesterskab.

Efter at have bearbejdet nederlaget til Genoa, og brugt lidt timer tilbage på hotellet, var det på tide at sætte sig op til næste kamp, mod den franske storklub AS Monaco. En klub der tidligere har udviklet mange verdensstjerner og som har et flot renomé i det internationale talentudviklingslandskab. Vi kommer tidligt foran og er fuldstændig i kontrol over kampen, til vi unødvendigt slipper dem ind i kampen i kampen igen og de får udlignet til 1-1 på en flot afslutning inden pause. Anden halvleg er præget af dueller, og i perioder manglende ro og det lignende at trætheden var ved at indfinde sig hos begge hold. Det var dog stadig med pil opad i favør af FCM, og efter at have skabt et par store chancer og haft et mål annulleret, fik vi endelig prikket huld på franskmændenes forsvar og scoret til 2-1 på et flot hovedstød, som også vidste sig at blive kampens endelige resultat. En flot indsats af drengene, og ikke mindst stærkt at individuelt og kollektivt at rejse sig hurtigt ovenpå nederlaget til Genoa tidligere på dagen og sætte en kamp sammen med bund i.

Sidste spilledag byder på en tidlig kamp mod den tidligere Serie A klub Novara FC og en sjette og sidste kamp, potentielt mod Sampdoria. Det glæder vi os til.