Nye vindere i MÅLAKTIER

Den første trækning for alle, der støtter FCM Klubsamarbejdet med en pointaktie, er netop overstået.

I pointpræmiepuljen var der bl.a. mulighed for at vinde 2 billetter til pokalfinalen mod Brøndby IF den 17. maj, 2 billetter til superligakampen mod FC København den 12. maj på MCH Arena, en match worn Rasmus Nissen Kristensen Ajax Amsterdam spillertrøje m.m.

Vinderne blev:
2 billetter til Pokalfinale – Brian Nielsen
Rasmus Nissen Kristensen match worn spillertrøje – Jesper Bangsgaard
2 billetter til superligakamp mod FCK – Holger Heldbo
1 stk. Ulveungepakke – Jesper Kalhøj
1 stk. Ulveungepakke – Karoline Poulsen
1 stk. Ulveungepakke – Mona Jepsen

Kæmpe stort tillykke til vinderne.

Vi har snakket med Brian Nielsen, Jesper Bangsgaard og Holger Heldbo og spurgt dem, hvorfor de støtter FCM Klubsamarbejdet og DERES klub med en målaktie?

Hvilken klub støtter du i forbindelse med Målaktier?
Brian Nielsen:
- ”Jeg støtter Brande IF”.

Jesper Bangsgaard:
- ”Jeg støtter Sunds IF”.

Holger Heldbo:
- ”Jeg støtter FC GOG, som er navnet for fodboldklubberne i Gadbjerg og Givskud”.

Hvorfor har du valgt at støtte din klub via målaktier?
Brian Nielsen:
- ”For at give tilbage til klubben for alle de oplevelser, Brande IF har givet mig, og det er en måde at støtte på til fremtidig arbejde for kommende fodboldspillere i Brande IF”.

Jesper Bangsgaard:
- ”Fordi det er god mulighed for at støtte 3 steder, hvor det giver mening for mig. Sunds IF, FCM og FCM Klubsamarbejdet”.

Holger Heldbo:
- ”FC GOG har givet mig rigtig mange gode og sjove oplevelser, både som spiller og som frivillig. Jeg vil gerne være med til at støtte det store arbejde, de mange frivillige i klubben gør. Det samme gælder faktisk klubsamarbejdet, som FC GOG er medlem af”.

Hvad synes du om dette nye tiltag?
Brian Nielsen:
- ”Jeg ser det som en fantastisk NEM mulighed for at kunne støtte klubberne i FCM Klubsamarbejdet. Generelt set synes jeg, FCM Klubsamarbejdet giver utallige muligheder for udvikling af klubber, trænere og spillere m.m. Et af de bedste tiltag indenfor fodbold i mange år”.

Jesper Bangsgaard:
- ”Det er et super fint koncept”.

Holger Heldbo:
- ”Jeg er FCM fan, fordi klubben rækker længere ud end blot en professionel fodboldklub. FCM tager ansvar i lokalsamfundet og er et fantastisk eksempel på, hvordan man binder klubben sammen med noget socialt, der ikke kun foregår på stadion eller i fangruppen. Alle kan være med. Jeg er stor tilhænger af klubsamarbejdet - fordi det giver fodbolden bedre vilkår på alle niveauer. Lige fra de mindste børn - til de voksne, der brænder for at træne de unge mennesker”.

Der skal lyde et stort tak til de tre vindere, der havde lyst og tid til at deltage i dette interview.

Efter den sidste superligakamp mod Esbjerg fB, vil der den 27. maj, trækkes sæsonens sidste trækning på point, hvor det er muligt at vinde et træningspas i Goalbox, et gavekort på 1.000 kr. til Stark og et gavekort på 200 kr. til Bones i Herning.

I samme ombæring sker den sidste måltrækning, hvor vi slutter af med manér ved bl.a. at udlodde en match worn Ajax Amsterdam spillertrøje af den talentfulde Frenkie de Jong, der i næste sæson vil tørne ud for FC Barcelona.

Med en målaktie kan du støtte DIN klub på en anderledes og sjov måde. Hver gang FC Midtjylland scorer eller opnår point, vil du gennem dine donationer støtte FCM Klubsamarbejdet og DIN klub. Alle indsamlede midler går til FCM Klubsamarbejdet, herunder klubberne, samt FCM SAMFUND, der yder hjælp til børn og unge med økonomisk dårlige kår.

Når du støtter FCM Klubsamarbejdet og DIN klub, har du endvidere mulighed for at deltage i præmielodtrækningen om lækre og unikke præmier.

Læs mere om tiltaget her – https://maalaktier.dk/fcm/alt-du-bør-vide/