FCM Trøje
Jesper Pedersen, Herup bjergby

Gavekort til Padel Lounge, værdi på 478 kr.
Brian Jensen, Holstebro

Gavekort til Thiele , værdi på 500 kr.
Malene Grøhn, Lem

Gavekort til Kaufmann , værdi på 500 kr.
Michael Haahr, Snejbjerg

 

Tillykke med præmierne til jer!

Vi har snakket med de fire vinderne om, hvorfor de har valgt at tegne målaktier hos os. Malene Grøhn har tegnet målaktier for at støtte FCM og ikke mindst for at støtte sin klub Lem Boldklub. Malene siger såvel også "Lem boldklub er min klub og jeg har været der siden vi flyttede til byen i 2008. Mine børn har alle 4 spillet fodbold i klubben, så derfor ønsker jeg at støtte dem".

Brian Jensen fortæller at ”Jeg lavede aftalen sidste gang vi var i pokalfinalen i Brøndby. Det var fordi der blev snakket om det i vores bus, og så går det jo til et godt formål. Jeg støtter Holstebro Boldklub, fordi det er en klub jeg er frivillig i.”
Også Michael Haahr har målaktier og støtter Snejbjerg SG&I, hvilket han har gjort i mange år. Han synes det en fed måde at støtte sin klub på.

Jesper Pedersen har også tegnet målaktier for at støtte hans lokale forening, som er Herrup Bjergby fællesforening. "Det en lille hyggelig forening"

 

Tegner du målaktier hos os støtter du samtidig DIN lokale klub, når FC Midtjylland scorer eller opnår point. Derudover har du mulighed for at vinde lækre præmier. Du kan læse mere om målaktier her

Vi fortsætter med målaktier og flere fede præmier i det nye år. Du kan tilmelde dig her: FCM Klubsamarbejdet - For hele regionen! | Pecasu