Af: Christian Rothausen

Jens Emil Munk, som huserer på U15’s centrale midtbane, underskriver sin første akademikontrakt med FC Midtjylland.

Den teknisk stærke midtbanespiller har en fortid i samarbejdsklubberne IF Nordthy og Thisted FC, og hovedpersonen selv er stolt over nu at have spillet sig til sin første kontrakt i FCM.

– Jeg har altid haft en drøm om at få en kontrakt i Midtjylland, og det er noget, jeg har kæmpet for i mange år. Samtidig er det ekstra fedt, fordi jeg startede i en samarbejdsklub og derfor altid har drømt om at spille i klubben, siger Jens Emil Munk og fortsætter:

– Nu vil jeg gerne komme endnu længere. Jeg drømmer om at blive udtaget til landsholdssamlinger og en dag komme op at spille Superliga. Min ambition er nu at give den en skalle, så jeg kan blive ved med at udvikle mig.

I FCM har man set en udviklingsparat og vellidt spiller, der har fortjent at skrive under på sin første kontrakt. Sådan fortæller akademichef Flemming Broe:

– Jens Emil er en yderst ihærdig, udviklingsparat og vellidt ung knægt, som vi ser et stort potentiale i. Han er teknisk dygtig og taktisk velfunderet, og han passer godt ind i vores spillestil, siger Flemming Broe og fortsætter:

– Samtidig er han mentalt stærk og formår at dække et stort rum på den centrale midtbane. Vi er utroligt glade for, at vi har landet en aftale med Jens Emil, og nu skal vi sammen være med til at udvikle ham yderligere som fodboldspiller.

I FC Midtjylland skal der lyde et stort tillykke med kontrakten til Jens Emil.