Det er ingen hemmelighed, at FCM Klubsamarbejdet er en velintegreret del af FC Midtjylland og at klubben har stor glæde af det energiske arbejde, der udføres rundt i hele regionen, når det kommer til talentudvikling og rekruttering til ungdomsholdene. Her er der nemlig rigtig mange spillere fra samarbejdsklubberne repræsenteret.

På den baggrund ønsker FC Midtjylland at give tilbage til de lokale klubber, som har været med til at udvikle spillere hele vejen fra det yngste hold i U13 og helt op til 3F Superligamandskabet.

I samarbejde med FCM U13-spillerne og akademiet sendte FCM Klubsamarbejdet kompensation, anerkendelse og belønning retur til klubberne.

Til opgøret mod Lyngby BK fredag den 27. oktober var det derfor FC Midtjyllands tur til at give tilbage. Her blev 1.100 medlemmer og frivillige i de klubber, der har udviklet spillere til U13-holdet og akademiet inviteret til Superligafodbold på MCH Arena.

Om det var deres flotte fremmøde og støtte gennem kampen, der gav spillerne det sidste skub, vides ikke, men det er svært at tro andet.

FCM Klubsamarbejdet vil endnu engang takke de nedstående klubber for samarbejdet og den store opbakning til akademi- og U13-spillerne.

Akademispillere   
Brande IF  Magne Norn Kristensen 
Ikast FC  James Alphinas  
Tjørring IF  James Alphinas  
Mejrup GU  Emil Linde 
Holstebro Boldklub  Emil Linde 
Skjern GF  Simon Stampe Larsen 
FCM U13   
Bording IF  Lasse Agersnap Thomsen 
Sunds IF  Mikkel Kirkegaard 
Hurup IF  Frederik Grønkjær Thing 
Herning KFUM   Elliot Langhoff 
Ikast FC  Max Kovacevic, Domic og Noah 
Lemvig GF  Valdemar Nørby Kristensen 
Klinkby B  Valdemar Nørby Kristensen 
Nr. Snede GF  Elias de Oliveira Revsbæk 
Brande IF  Elias de Oliveira Revsbæk, Mads Tinghøj Nielsen 
Ringkøbing IF  Emin Hamzic, Nikolaj Bæk Vestergaard 
Sdr. Felding GIF   Mads Tinghøj Nielsen 
Skjern GF  Nikolaj Bæk Vestergaard 
Hammerum IF  Hector Gotlieb Andersen 
Guldminen Christian Arndt Gaardbo Eriksen, Lasse Agersnap Thomsen, Louis Kamradt, Georg Rasmussen, Thomas Niels Bak-Nielsen, Villads Schjødt Kristensen, Mikkel Kirkegaard, Frederik Grønkjær Thing.